Създателят на двама от най-популярните комикс супергерои – Спайдърмен и

...
Създателят на двама от най-популярните комикс супергерои – Спайдърмен и
Коментари Харесай

Намериха мъртъв в дома му бащата на Спайдърмен!

Създателят на двама от най-популярните комикс супергерои – Спайдърмен и д-е Стрейндж бе открит мъртъв в дома си. Стан Лий си отиде от този свят на 90-годишна възраст.
Мъжът е имал съществени сърдечни проблеми и се допуска че повода за гибелта му е бил сърдечен удар, породен от запушени артерии. Той е бил открит мъртъв в дома си в Ню Йорк от обществен служащ, който се тормозил, че не е имал новини за него в продължение на няколко дни. По тази причина решил персонално да навести Стан, написа TMZ, представено от tialoto.bg.
Стан Лий, чието същинско име е Стив Ситко, е един от най-забележителните художници на комикси на всички времена. Мъжът печели голяма известност със супергероя си Спайдърмен, който основава през 1962. Година по-късно се ражда и другият му супергерой – доктор Стрейндж, който бе изигран последно на огромния екран от Бенедикт Къмбърбач.
Лий остава цялостна загадка, защото отхвърля да дава изявленията и да гони гласност. Той работи интензивно в студио в Манхатън най-малко до 2012 година

 Почина бащата на Спайдърмен!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР