OpenAI пуска бизнес версия на ChatGPT след обратен удар за поверителността

...
Създателят на ChatGPT OpenAI представи бизнес версия на своя базиран
Коментари Харесай

Създателят на ChatGPT OpenAI представи бизнес версия на своя базиран на изкуствен интелект чатбот, докато базираният в Калифорния стартъп се бори с намаляващите потребители и опасенията относно потенциалните вреди от AI.

ChatGPT Enterprise разполага с подобрена сигурност и поверителност, с ранни корпоративни осиновители, включително Carlyle, The Estée Lauder Companies и PwC, каза OpenAI в публикация в блог в понеделник.

„Вярваме, че изкуственият интелект може да помогне и да издигне всеки аспект от работния ни живот и да направи екипите по-креативни и продуктивни“, каза OpenAI.

„Днес бележи още една стъпка към AI асистент за работа, който помага при всякакви задачи, персонализиран е за вашата организация и който защитава данните на вашата компания.“

ChatGPT Enterprise разполага също така с неограничен по-високоскоростен GPT-4 достъп, по-дълги контекстни прозорци за обработка на по-дълги входове, разширени възможности за анализ на данни и опции за персонализиране, каза компанията.

ChatGPT беше критикуван от експерти по поверителност за събиране на огромно количество интернет данни, включително лична информация и откраднати данни, без разрешение.

Италия забрани платформата по-рано тази година, преди да вдигне забраната, след като OpenAI отговори на опасенията за поверителността, повдигнати от надзорния орган на страната за защита на данните.

Технологични гиганти, включително Apple, Amazon и Samsung, забраниха на служителите си да използват ChatGPT на работа поради опасения за сигурността на чувствителната фирмена информация.

OpenAI също се бори да поддържа обществения ентусиазъм за ChatGPT, като трафикът на приложението спадна с близо 10 процента както през юни, така и през юли.

В анкета на Pew, публикувана в понеделник, повече от две трети от американците, които са чували за ChatGPT, изразиха подкрепа за по-голяма регулация на платформата, докато 52 процента казаха, че са повече загрижени, отколкото развълнувани от нарастващото използване на AI.< /p>

Стартирането на ChatGPT Enterprise следва пускането на Bing Chat Enterprise от Microsoft през юли, което рекламира по-силна защита на данните за бизнеса.

Източник: Ал Джазира и информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР