Създателят на Chainlink (LINK) Сергей Назаров смята, че провалът на

...
Създателят на Chainlink (LINK) Сергей Назаров смята, че провалът на
Коментари Харесай

Какво е нужно на крипто пазара да се превърне в неизменна част от икономика

Създателят на Chainlink (LINK) Сергей Назаров счита, че неуспехът на банковата промишленост и последвалото отчаяние на хората от обичайна финансова система може да докара до всеобщо приемане на криптовалутите.

Назаров очерта два вероятни сюжета за крипто и блокчейн през идващото десетилетие. Първият е “бавен вид ”, при който промишлеността и технологията не престават да се развиват, като последователно понижават цената на съществуващата финансова система.

Вторият сюжет, “ “, включва интензивен срив на досегашната система, който провокира необятно публикувани финансови усложнения и подтиква хората да признаят преимуществата на проверимите крипто парични системи.

При този сюжет може да има повече произшествия, сходни на банкрути от вида на Silicon Valley Bank или Credit Suisse. Тези монументални провали може да са отвън държавна интервенция, като евентуално могат да доведат до обилни публични, политически и интернационалните разтърсвания заради неналичието на задоволителна поддръжка за главните обещания на системата.

Той има вяра, че осъзнаването, че тези обещания са незадоволително подкрепени, би било мъчително пробуждане.

Ако това се случи и държавните управления не могат да се оправят с него, хората ще схванат крехкостта на системите, които са в основата на тяхната полезност и стопански занаят. В този миг един крипто обезпечен свят, една проверима мрежа, би станал извънредно прелъстителен.

Всъщност съгласно Назаров той би бил толкоз прелъстителен, че всеки, който не дава крипто гаранции за икономическите си взаимоотношения или не може да ревизира по какъв начин се отнасяте към активите си в неговата система, всеки, който не е част от проверимата мрежа, би бил в неизгодно състояние.

Освен това основателят на LINK съобщи, че това би било еднакво на това да не сте в интернет. Това е, което Назаров нареча “ “.

Дори и в “ “, той счита, че промишлеността евентуално ще се насочи към пазарна капитализация от $10 трилиона – траектория, която беше заложена, когато тя мина границата от $200 милиарда.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР