Създателите на образователната версия на Minecraft, MinecraftEdu, и Paradox Interactive

...
Създателите на образователната версия на Minecraft, MinecraftEdu, и Paradox Interactive
Коментари Харесай

Cities: Skylines и други игри на Paradox влизат в класната стая

Създателите на просветителната версия на Minecraft, MinecraftEdu, и Paradox Interactive оповестиха взаимна самодейност, която ще внесе игрите на студиото в класната стая.
TeacherGaming анонсира старта на ново съдействие с майсторите на исторически гранд тактики Paradox Interactive за създаването на специфични просветителни версии на някои от игрите на шведското студио.

Първата игра от това ново съдействие е Cities: Skylines. Компанията издаде тази седмица и специфична версия на играта със специфични обучителни сюжети, които преглеждат тематики като устойчивото градско обмисляне, дейното гражданско държание и Индекса за човешко развиване. Очаква се по-нататък да бъдат включени и други заглавия от емблематичните игри на Paradox.

„Преобразуването на нашите игри в принадлежности за учителите, които вършат ученето развлечение и интерактивна активност е нещо, което е скъпо на нашите сърца в Paradox Interactive. Избираме TeacherGaming за преструктуриране на нашите игри за класната стая, тъй като това е напълно ново поле за нас и те имат нужната експертиза и опит, с цел да го създадат правилно“, споделя при анонса за съдействието вицепрезидентът за бизнес развиването в Paradox Шамс Джорхани.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР