Създателите на Layers of Fear, The Medium, а за последно

...
Създателите на Layers of Fear, The Medium, а за последно
Коментари Харесай

Bloober Team разкриха следващата си игра

Създателите на Layers of Fear, The Medium, а за последно – на Silent Hill 2 Remake, Bloober Team, анонсираха идната си игра. По време на Xbox Partner Preview те разкриха Cronos: The New Dawn. Става дума за сървайвъл хорър с вероятност на камерата от трето лице и пост-апокалиптична конюнктура. Играта ще излезе идната година.

Анонсът на Cronos: The New Dawn е съпроводен и с премиерен филмов откъс, в който обаче за жалост не виждаме геймплей фрагменти. Все отново синематиката наподобява съвършено и завладяващо.

Историята в Cronos: The New Dawn ще употребява позната механика от друга игра на Bloober: The Medium – паралелните времеви линии. Действието в играта е ситуирано в два интервала – в социалистическа Полша и в унищожителна пост-апокалиптична конюнктура. Това, което е известно към този момент само като „ Промяната “, съставлява прелом, който оставил света в руини.

Мисията ви ще е да се връщате в предишното и да намирате съответни хора, които са били изпепелени в бъдещия апокалипсис. Използвайки приспособление с името „ Жетваря “, вие извличате от тях техните есенции и ги вземате с вас в бъдещето.

„ В един унищожен свят, изпълнен с непрекъснати рискове, вашето оцеляване зависи от способността ви да изграждате тактики и да планирате. Враговете, с които ще се сблъскате, са кошмарни създания, родени от остатъците на човечеството. Елиминирането им ще изисква да употребявате целия си боеприпас “, гласи анонса на играта.

Cronos: The New Dawn се създава за Windows и Xbox Series X|S.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР