Създателите на хитовия бот ChatGPT от OpenAI планират да направят

...
Създателите на хитовия бот ChatGPT от OpenAI планират да направят
Коментари Харесай

ChatGPT се превърща в глобална софтуерна платформа

Създателите на хитовия бот ChatGPT от OpenAI възнамеряват да създадат по-лесно и по-евтино основаването на приложения към моделите с изкуствен интелект, които оферират, оповестява " Ройтерс ", като цитира свои източници. Целта - AI услугите на компанията да бъдат в основата на нова световна софтуерна платформа.

През идващия месец се чака измежду инструментите за разработчици да влезе място за предпазване на данни, което единствено по себе си съгласно " Ройтерс " може да смъкна разноските за външните компании цели 20 пъти.
 ChatGPT към този момент може изцяло да сърфира в интернет
ChatGPT към този момент може изцяло да сърфира в интернет

Без ограничавания на информацията до 2021 година

Причина за това е лимитираната " памет " на ChatGPT за подтекст. В рамките на по-дълга чат сесия, ботът последователно ще спре да употребява информация от началото на беседата, в случай че тя не му се подаде още веднъж. Това обаче прави поръчките все по-големи, а обработката им все по-скъпа - до степен обработката на единствено страница текст да коства цели 10 цента.

Сега разработчиците ще могат да насочват бота към спомагателна памет, без това да натоварва поръчките им неведнъж.
 ChatGPT изпадна в
ChatGPT изпадна в " криза "

Това обаче не е чак толкоз неприятна вест

Освен това, те ще могат да употребяват изкуствен интелект за анализиране на изображения - нещо потребно както за забавление, по този начин и в сфери като медицината. Функционалността към този момент е налична за платените ChatGPT консуматори, само че се допуска, че ще бъде усъвършенствана по отношение на противоположната връзка от тях.

Нововъведенията ще бъдат показани на първата конференция за разработчици на OpenAI на 6 ноември. За компанията е значимо да излезе от " сянката " на своя потребителски артикул, който към този момент има конкуренция както от страна на Гугъл (с Bard), по този начин и в лицето на редица AI модели с отворен код.
 ChatGPT към този момент и за Android или преместване на AI чатове към мобилния ни телефон
ChatGPT към този момент и за Android или преместване на AI чатове към мобилния ни телефон

Приложението е налично за предварителна регистрация в Гугъл Play Store

Изпълнителният шеф Сам Алтман неведнъж е коментирал, че основаването на цялостна екосистема към продуктите на OpenAI е негова стратегическа цел. Първата стъпка - добавките за платената версия на ChatGPT, от няколко месеца е реалност, само че резултатите са под упованията на компанията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР