Създадох партията, за да бъдем гласа на хората - незабавно

...
Създадох партията, за да бъдем гласа на хората - незабавно
Коментари Харесай

По почин на Пеевски и Борисов иска ГЕРБ да е гласът на народа

" Създадох партията, с цел да бъдем гласа на хората - неотложно би трябвало да възстановим непрекъснатата връзка с жителите на София на равнище региони. "

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на първата работна среща за 2024 година с народните представители, общинските съветници и районните ръководители на партията в София. На събранието участва и вицепремиерът и външен министър Мария Габриел. Информация за срещата беше публикувана от пресцентъра на ГЕРБ.

Доскорошният кмет на София Йорданка Фандъкова и регионалният координатор на ГЕРБ Даниела Райчева обясниха краткосрочните и дълготрайните цели на партията в столицата за идващите няколко месеца. Основните задания бяха сложени на районните координатори, които ще бъдат непрекъснато на терен, с цел да наблюдават от близко проблемите на кварталите и да алармират за нередности.

Депутатите и общинските съветници от партията ще организират постоянни приемни за жители в 24-те региона на София, които ще бъдат оповестявани авансово. На откритите приемни ще бъдат канени всички искащи да подадат сигнал против локалното ръководство или да насочат рекомендации към представителите на партията.

По време на срещата водачът Бойко Борисов разгласи главните цели на ГЕРБ в София преди изборите за Европейски парламент, които ще се проведат през юни тази година. Той изясни и особеностите на идната през месец март ротация в кабинета " Денков-Габриел ".

Борисов сподели още, че  фрагментите на ГЕРБ, които вземат участие в ръководството на страната, би трябвало да са извънредно образовани и добре готови, с цел да не вършат същите неточности като съперниците им в столицата. " Всички виждаме, че най-гръмогласните ни критици в София са извънредно слаби управленци ", съобщи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР