--> Създадено за Samsung Технологии Samsung кани всеки да си

...
--> Създадено за Samsung Технологии Samsung кани всеки да си
Коментари Харесай

Samsung кани всеки да си направи Space Selfie

 --> Създадено за Samsung Технологии Samsung кани всеки да си направи Space Selfie Една от задачите на задачата SpaceSelfie е да показва и издръжливостта на Galaxy S10 5G 16 октомври 2019, 15:28  Samsung кани всеки да си направи Space Selfie Източник: Samsung
Samsung през днешния ден даде начало на своята задача SpaceSelfie, посредством която всеки човек ще може да си направи неповторимо Space Selfie. Това ще стане допустимо посредством изпращането на смарт телефон Galaxy S10 5G в стратосферата, оповестява компанията.

Телефонът ще бъде в специфична кутия, която ще се издигне на 19,78 км. височина. За задачата ще се употребява огромен балон с високо налягане, който ще излети от Южна Дакота в Съединени американски щати.

Galaxy S10 5G ще може да предава информация по време на своето небесно премеждие. Когато доближи финалната височина, той ще може да бъде употребен за селфита от феновете на технологиите.

Част от задачата са и две нови приложения, създадени от комппанията. Те ще оказват помощ за реализирането на задачата, която е част от самодейностите за 50-годишния празник на компанията. Едното приложение е за Наземния надзор на задачата и ще оказва помощ за изпращането и приемането на селфитата.

Второто приложение ръководи допълителната камера, която ще пътува с телефона. Тя ще прави фотография на телефона и показаното на екрана му селфи на потребителя. След това фотографията ще се обработва и изпраща назад до Контролния център, а от там и на съответния консуматор, който ще може да я показа в обществените мрежи.

Една от задачите на задачата SpaceSelfie е да показва и издръжливостта на Galaxy S10 5G. Телефонът е тестван на температури до -65 градуса по Целзий. Тествана е и издръжливостта на екрана и стъклото, което да не се кондензира или спука по време на задачата.
Space Selfie за всеки
Досега единствено някои астронавти са имали опцията да си създадат селфи в Космоса. Мисията SpaceSelfie цели да даде късмет на всеки човек да има сходна фотография.

„ За да отпразнуваме по какъв начин на екраните на Samsung се случват невероятни неща, взехме решение да изведем селфита на последващо равнище, като да дадем късмет на хората да изпратят селфито си отвън Земята “, разяснява Бенджамин Браун, основен маркетинг шеф на Samsung Европа.

„ Ние непрестанно се стараем да преодоляваме границите на вероятното и с Мисията „ SpaceSelfie “ ще покажем, че невероятните неща не престават да се случват благодарение на технологията на Samsung - даже от ръба на Космоса “, добавя той.

Интерес към самодейността има и от известните персони. Лице на SpaceSelfie е актрисата Кара Делевин, която е първият участник в акцията с галактическо селфи.

View this post on Instagram
For the chance to join me and get your face in space, go to samsung.com/spaceselfie #ad #SpaceSelfie #withGalaxy

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Oct 16, 2019 at 12:01am PDT

„ Искрено ми подхожда концепцията за пътешестване в Космоса и нямам самообладание да дам началото на Мисията „ SpaceSelfie “ на Samsung, като стана първия човек, който е изпратил свое селфи в Космоса. Вече възнамерявам по какъв начин да направя това най-епичното си селфи до момента и с неспокойствие чакам да видя по какъв начин моите почитатели интерпретират предизвикването да изпратят също своето селфи в Космоса “, споделя Кара Делевин.

View this post on Instagram
С ГАБРИЕЛ ИЗЛИТАМЕ в Космоса за 50-тата годишнина на @samsung_bulgaria.Коя от двете фотоси да избера за #Spaceselfie съгласно вас? 1 или 2? Ако желаете и вашето селфи да излети Наистина в орбита => www.samsung.com/spaceselfie #withgalaxy

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on Oct 16, 2019 at 2:07am PDT

В акцията ще се включат и едни от най-известните български инфлуенсъри. Звездното семейство Александра и Даниел Петканови, музикалният тандем Надя (Nadya) и Иван Тишев, начин на живот влогърът Антоанет Попова и стилната икона Биляна Славейкова-Bibons.

View this post on Instagram
ТОВА Е КОСМИЧЕСКА НОВИНА: фотографията ти може да полети в орбита по случай 50-тата годишнина на Samsung. Отиди на Samsung.com/spaceselfie, качи обичаната си фотография и може тя да отиде в Космоса, а ти да получиш 'доказателство' - #spaceselfie Побързай, местата са лимитирани! КОЯ СНИМКА ДА ИЗБЕРА СПОРЕД Върховен административен съд? ПЪРВАТА ИЛИ ВТОРАТА? ❤️❤️❤️
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР