--> Създадено за Samsung Технологии 5 неща, които доказват, че

...
--> Създадено за Samsung Технологии 5 неща, които доказват, че
Коментари Харесай

5 неща, които доказват, че Samsung Galaxy S20 Ultra е телефонът на бъдещето

 --> Създадено за Samsung Технологии 5 неща, които потвърждават, че Samsung Galaxy S20 Ultra е телефонът на бъдещето Топ версията на флагмана на Samsung се откроява с висока резултатност и многообразие от функционалности  Мартин Дешев 28 февруари 2020, 09:00  5 неща, които потвърждават, че Samsung Galaxy S20 Ultra е телефонът на бъдещето Източник: Samsung
аскоро Samsung показа Galaxy S20 серията флагмани от последващо потомство. Моделите от Galaxy S серията и до момента бяха измежду водачите в сегмента и постоянно са предложили мощен хардуер и високи технологии, съобразени с настоящите трендове и потребности на потребителите.

Изглежда, че за компанията това не е задоволително и тя реши да провокира сама себе си. Така до нас доближи Galaxy S20 Ultra – върховата версия на флагман серията. Целта е ясна – добиване на максимума от наличните технологии.

И те стартират още от екрана.

Дисплеят на S20 Ultra е 6,9-инчов, с резолюция 3200х1440, 511ppi, 120Hz освежаване на картината и отбрана с Gorilla Glass 6. Използваният панел е Dynamic AMOLED 2X със сертификация HDR10+.

Всичко това звучи като поредност от знаци, по тази причина ето малко подтекст. Компанията DisplayMate от доста години е приета като водач в обработката и усъвършенстването на качеството на картината за най-различни типове екрани. Тя има огромен брой стратегии за тест и конфигурация на монитори, проектори, тв приемници и всевъзможни други екрани. Резултатите ѝ са считани за мерило за качество в промишлеността.

DisplayMate разгласява резултатите и от тестванията на екрана на S20 Ultra. Той получава оценка А+ (или „ Отличен 6 “ по нашите ширини), като слага или изравнява 12 върха за продуктивност. Това е и екранът с най-точни реалистични цветове, който DisplayMate е тествала до момента. Екранът на S20 Ultra слага и върхове за контрастност и други характерности в продуктивността.

Друга отличителна характерност на S20 Ultra са неговите камери . Предната камера е с цели 40МР, като по-големият датчик значи по-добро качество на снимане и при слаба осветеност.

Основната камера на S20 Ultra има четири датчика. Един от тях е DepthVision, който разрешава по-добро снимане в дълбочина. Основните три датчика са 12МР с ултра широкоъгълен обектив, 48МР телефото камера и новият 108МР датчик с широкоъгълен обектив. Galaxy S20 Ultra прави даже още една стъпка напред, като комбинира 9 пиксела в един на равнище датчик за по-висококачествени изображения при слаба осветеност, като употребява най-съвременна бинарна технология. Разнообразните благоприятни условия на камерите оферират доста режими, които се ръководят както посредством ръчно активиране от потребителя, по този начин и посредством изкуствен интелект.

S20 Ultra може да усъвършенства сцените, като предлага по-подходящи настройки. Също по този начин може да засича дефекти и да предлага коригирането им. На разположение са и доста други режими на работа, както и 10-кратно хибридно оптично нарастване и 100-кратно нарастване посредством Super Resolution. Големият датчик разполага с оптична стабилизация. Очаквано, камерата може да прави и видео в 8K резолюция. Режимът Single Take пък употребява всички камери по едно и също време в композиция с някои от наличните режими на снимане и по-късно предлага на потребителя да избере най-хубавите фрагменти.

Хардуерът и батерията са идната отличителна линия на S20 Ultra. Телефонът употребява 8-ядрен процесор и идва във версия със 128 GB вътрешна памет и 12GB RAM. Самата памет е LPDDR5 с нови оптимизации и е по-бърза и енергоефективна по отношение на предходното потомство. Вградената памет за файлове може да се усили с microSD карта с потенциал 1TB. Батерията е с потенциал 5,000mAh и поддържа 45W супер бързо зареждане (предлагано отделно).

S20 Ultra разполага със стерео представители, настроени от AKG, както и опция за съраунд тон с Dolby Atmos. Телефонът поддържа Bluetooth Dual Audio за по едно и също време свързване на две устройства за слушане на музика.

По традиция Galaxy S20 Ultra идва със документ IP68 за водоустойчивост в до 1,5 метра сладка вода за до 30 минути.

S20 Ultra работи под Android 10, надградена с най-чистия, най-опростен и най-интуитивен интерфейс до момента с One UI 2 на Samsung. Можеш също по този начин да използваш Galaxy S20, с цел да контролираш своя интелигентен дом посредством SmartThings, да постигаш своите цели за здравословен метод на живот със Samsung Health и доста други. Не на последно място стои и сигурността на потребителите и техните устройства — Galaxy S20 са най-сигурните устройства, които Samsung са правили до момента. Те са предпазени с Knox — водеща в промишлеността мобилна платформа за сигурност, която пази устройството на всички равнища – от чипа до софтуера. Galaxy S20 разполага и с нов, сигурен процесор, наименуван Guardian Chip, който пази от хардуерно основани офанзиви.

Предварителните поръчки на моделите в България не престават до 8 март 2020 година в това число, като потребителите, които създадат предварителна поръчка за закупуване на Galaxy S20+ или Galaxy S20 Ultra, ще имат опция да получат един от 1,500 броя Galaxy Buds+, след активация на телефона сред 9-ти и 15-ти март и регистрация в приложението Samsung Members сред 30-ти март и 9-ти април. Повече информация по отношение на предварителните поръчки тук.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Мартин Дешев  --> Създадено за Samsung  1 Договориха 300 лв. минимална пенсия  1 Всеки втори теглил бърз заем  1 Ще издават болничен за карантина за тези, идващи от Китай или Италия  1 В Китай дават премия в случай че съобщиш, че си болен --> Пaрите ни  Договориха 300 лв. минимална пенсия Договориха 300 лв. минимална пенсия  Всеки втори теглил бърз заем Всеки втори теглил бърз заем  Ще издават болничен за карантина за тези, идващи от Китай или Италия Ще издават болничен за карантина за тези, идващи от Китай или Италия  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас  <br> Захлаждане и рисково време през днешния ден <br>
Захлаждане и рисково време през днешния ден
 <br> Зодии, с които е по-лесно да се живее <br>
Зодии, с които е по-лесно да се живее
 <br> Мерил Стрийп е <strong> неузнаваема </strong> и с нов цвят на косата. Вижте я <br>
Мерил Стрийп е неузнаваема и с нов цвят на косата. Вижте я
Последни  5 неща, които потвърждават, че Samsung Galaxy S20 Ultra е телефонът на бъдещето
Създадено за Samsung
5 неща, които потвърждават, че Samsung Galaxy S20 Ultra е...  Нова спецоперация в Басейнова дирекция-Пловдив Нова спецоперация в Басейнова дирекция-Пловдив  ВМА: Няма позитивен резултат за ковид у нас ВМА: Няма позитивен резултат за ковид у нас  Заводът на Mercedes-Benz в Зинделфинген. Е-колите може да срутен немската автомобилна...  Турция няма да стопира бежанци към Европа Турция няма да стопира бежанци към Европа  Дъжд и вятър в идващите дни, идва ли стопляне Дъжд и вятър в идващите дни, идва ли стопляне  Царица Елеонора Коя е българската кралица, трансформирала се в "сестра...  <p>Коронавирусът стигна и Нигерия,&nbsp;още жертви в Италия&nbsp;&nbsp;</p> Коронавирусът стигна и Нигерия, още жертви в...  <p><strong>Роди се звезда</strong>: една ария в метрото промени живота на тази жена</p> Роди се звезда: една ария в метрото промени живота на...  Кадър на най-голямата детонация, която астрономите досега са засичали Заснеха втората най-мощна детонация след Големия гърмеж  <p><strong>5 неща</strong>, които вършат банята ни да наподобява <strong>ужасно</strong></p> 5 неща, които вършат банята ни да наподобява извънредно  Почина началникът на защитата ген. Андрей Боцев Почина началникът на защитата ген. Андрей Боцев  Земетресение от 5,6 по Рихтер раздруса Филипините Земетресение от 5,6 по Рихтер раздруса Филипините  Почина създателката на сериала Почина създателката на сериала " Дързост и хубост "  Джулиан Асандж Отложиха делото за екстрадицията на Асандж. Той:...  Отрицателни са пробите на всички изследвани за ковид в България Отрицателни са пробите на всички изследвани за...  <p>Как да се предпазим от новия коронавирус</p> Как да се предпазим от новия ковид  Вицепрезидентът на Иран инфектирана с ковид Вицепрезидентът на Иран инфектирана с ковид  Върнаха в ареста брачната половинка на Васил Божков Върнаха в ареста брачната половинка на Васил Божков  <p>Успешен старт на новия сезон на &bdquo;Шеф под прикритие&ldquo;</p> Успешен старт на новия сезон на „ Шеф под... Всичко от през днешния ден Виц на деня Военна мъдрост: Красотата е главното оръжие на дамата, само че от време на време бюджетът за превъоръжаване е мъчно търпим. Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българката, след която образованието не е същото  Да се бориш с опиатите във  Хиляди приветстваха унизеното момче от Австралия  Майката на Грета Тунберг разкрива сложното й детство в нова книга  Знаменитости се сплотиха в поддръжка на унизено 9-годишно дете  Венци Мицов: Най-голямата ми драма е, че съм си забранил да хапвам банички Водещи вести  Нова спецоперация в Басейнова дирекция-Пловдив Нова спецоперация в Басейнова дирекция-Пловдив  <p>Коронавирусът стигна и Нигерия,&nbsp;още жертви в Италия&nbsp;&nbsp;</p> Коронавирус в Литва, в Нидерландия, още жертви в Италия  ВМА: Няма позитивен резултат за ковид у нас ВМА: Няма позитивен резултат за ковид у нас  <p>Как да се предпазим от новия коронавирус</p> Министерство на здравеопазването предлага ограничения, с цел да понижим риска от заразяване с ковид  Турция няма да стопира бежанци към Европа Турция няма да стопира бежанци към Европа  Почина началникът на защитата ген. Андрей Боцев Почина началникът на защитата ген. Андрей Боцев  <p><strong>Роди се звезда</strong>: една ария в метрото промени живота на тази жена</p> Роди се звезда: една ария в метрото промени живота на тази жена  Царица Елеонора Коя е българската кралица, трансформирала се в " сестра на героите " Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР