--> Създадено за Citrosept Organic Любопитно Вирусите и грипът идват.

...
--> Създадено за Citrosept Organic Любопитно Вирусите и грипът идват.
Коментари Харесай

Вирусите и грипът идват. Как да подсилим имунната си система

 --> Създадено за Citrosept Organic Любопитно Вирусите и грипът идват. Как да подсилим имунната си система Ниските температури и неналичието на свежи плодове и зеленчуци изтощават имунната система и тя елементарно пропуща вирусите 3 януари 2020, 11:09  Вирусите и грипът идват. Как да подсилим имунната си система Източник: iStock
дват обичаните на всички празници в края на годината. Идват и вирусите и грипът. И в случай че първите ги чакаме с неспокойствие, то вторите желаеме непременно да ни подминат.

Отговорни за това да не позволяват тези „ нашественици “ са клетките на имунната система. Те обаче бързо се изтощават през зимата, тъй като са подложени на разнообразни тествания.

Ниските температури и неналичието на свежи плодове и зеленчуци изтощават имунната система и тя елементарно пропуща вирусите.

В добавка идва и стресът в края на годината, когато всички завършваме плановете, финансовата година и дилемите.

Затова не е изненада, че от време на време тъкмо за Коледа получаваме освен дарове, само че и хрема и кашлица.

Спасението е в поддръжката на имунната система с всички вероятни средства – уравновесен хранителен режим, повече успокоение и коктейли за по-силен имунитет.

Ето няколко предписания:

Разбърква се куркума на върха на лъжичка с лъжица мед и половин чаена чаша кисело мляко. След закуска се одобряват 2-3 лъжици.

Настъргва се половин корен джинджифил в чаша мед. Добавят се нарязан на ситно добре почистен лимон и се разбърква. Тази примес можете да вършиме и на чай, като разбъркате примес от нея в чаша топла вода.

Чесън с кисело мляко: Вкусната заливка за летните пържени тиквички е апетитен коктейл и за възстановяване на имунитета през зимата. Добавете го към запечени картофи или печени чушки.

Коктейл за имунитет с Цитросепт:
15 капки Цитросепт се прибавят към чаша вода. Пие се 3 пъти на ден.
А при първи признаци на грип, простуда или зараза: 50-70 капки, два пъти на ден за най-малко 3 дни за поддръжка на имунната система.

Цитросепт е изцяло естествен артикул, изработен от семената, пулпата и белите мембрани на точно селектирани органични грейпфрути. Грейпфрутът в Цитросепт е съвършен източник на хранителни субстанции, способстващи за спазването на здравословен хранителен режим и съдържа цяло благосъстояние от витамини, като витамин С, както и известните със своите антиоксидантни свойства витамини Е и Р.

Приемът на Цитросепт е изключително потребен в интервала на нараснал риск от пораждане на настинки, защото веществата, съдържащи се в екстракта от грейпфрут, демонстрират антибактериално, антивирусно и даже противогъбично деяние. Те биха могли да спомогнат при битката с към 800 вируси и бактерии и към 100 вида патогенни гъбички.

Прочетете повече за „ коктейла на сезона “ Цитросепт на citrosept.bg
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза  --> Създадено за Citrosept Organic .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  NYT: България не е подготвена за огромно земетресение NYT: България не е подготвена за огромно земетресение  <br> Снимка на <strong> принц Хари и Арчи </strong> разтопи сърцата на всички <br>
Снимка на принц Хари и Арчи разтопи сърцата на всички
 <br> <strong> Джулиана Гани стана майка </strong> точно на Нова година <br>
Джулиана Гани стана майка точно на Нова година
 <br> Вижте на бебето на <br>
Вижте на бебето на
Последни  Боклукът на италианската мафия в България, кой е забъркан Боклукът на италианската мафия в България, кой е забъркан  Вирусите и грипът идват. Как да подсилим имунната си система Вирусите и грипът идват. Как да подсилим имунната си...  <p>Шофьор умъртви човек на пътя Ветрен &ndash; Пазарджик и избяга</p> Шофьор умъртви човек на пътя Ветрен – Пазарджик и...  Пловдив предава купата столица на просвета на Ирландия и Хърватия Пловдив предава купата столица на просвета на Ирландия...  <p><span style= Клои Кардашиян разяснява фотография на Преслава  Новият iPhone може да има по-мощен и дребен процесор Новият iPhone може да има по-мощен и дребен процесор  Леброн Джеймс и Савана Бринсън Звездни двойки, които са дружно от гимназията  <p>Сачева изясни за какво пенсиите в България не скачат с 40%</p> Сачева изясни за какво пенсиите в България не скачат с 40%  <p>5 трендове, които наложи <strong>лейди Даяна</strong></p> 5 трендове, които наложи лейди Даяна  Hyundai Kona Electric Hyundai залага на е-колите, Honda не им има вяра  <p><strong>7 навика,</strong> към които да се придържаме през <strong>новата година</strong></p> 7 навика, към които да се придържаме през новата година  Директорът на дома, където умряха 24 души: Аз не се усещам отговорна Директорът на дома, където умряха 24 души: Аз не се...  <p>БМФ: Изчезналите моряци не е трябвало да са на палубата</p> БМФ: Изчезналите моряци не е трябвало да са на палубата  <p>Още по-малко вода ще имат перничани от днес</p> Още по-малко вода ще имат перничани от през днешния ден  Генерал Касем Солеймани Съединени американски щати убиха военачалник – воин за Иран  <p>Акция и арести в КАТ &ndash; Велико Търново</p> Акция и арести в КАТ – Велико Търново  <p>Очаква ни внезапна смяна на времето и сняг</p> Очаква ни внезапна смяна на времето и сняг  <p>Как принц&nbsp;<strong>Уилям и Кейт</strong> желаят да <strong>спасят </strong>Земята</p> Как принц Уилям и Кейт желаят да спасят Земята  <p>Това са <strong>най-безопасните</strong> самолетни компании за <strong>2020 г.</strong></p> Това са най-безопасните самолетни компании за 2020 година  Михаел Шумахер Шумахер, който не пренаписа историята, а я сътвори Всичко от през днешния ден Виц на деня - Иванчо, харесва ли ти новата учителка? - Харесва ми, баща. Тя е млада и хубава, само че не е умна. - Защо мислиш по този начин? -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Откриха монумент на Капитан Петко челник в Борисовата градина  Хемингуей предлага: Книгите, които да прочетем  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Тайната на положителния самун и препоръките по какъв начин да го съхраняваме  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката... Водещи вести  Директорът на дома, където умряха 24 души: Аз не се усещам отговорна Директорът на дома, където умряха 24 души: Аз не се усещам отговорна  Генерал Касем Солеймани Съединени американски щати убиха военачалник – воин за Иран  <p>Сачева изясни за какво пенсиите в България не скачат с 40%</p> Министър Сачева изясни за какво пенсиите в България не скачат с 40%  <p>Очаква ни внезапна смяна на времето и сняг</p> Очаква ни внезапна смяна на времето и сняг  <p>Шофьор умъртви човек на пътя Ветрен &ndash; Пазарджик и избяга</p> Шофьор умъртви човек на пътя Ветрен – Пазарджик и избяга  <p><span style= Клои Кардашиян разяснява фотография на Преслава  <p>5 трендове, които наложи <strong>лейди Даяна</strong></p> 5 трендове, които наложи лейди Даяна  Новият iPhone може да има по-мощен и дребен процесор Новият iPhone може да има по-мощен и дребен процесор  Леброн Джеймс и Савана Бринсън Звездни двойки, които са дружно от гимназията  <p><strong>7 навика,</strong> към които да се придържаме през <strong>новата година</strong></p> 7 навика, към които да се придържаме през новата година  Пловдив предава купата столица на просвета на Ирландия и Хърватия Пловдив предава купата столица на просвета на Ирландия и Хърватия  <p>Още по-малко вода ще имат перничани от днес</p> Още по-малко вода ще имат перничани от през днешния ден  Михаел Шумахер Шумахер, който не пренаписа историята, а я сътвори  Hyundai Kona Electric Hyundai залага на е-колите, Honda не им има вяра  <p>Акция и арести в КАТ &ndash; Велико Търново</p> Акция и арести в КАТ – Велико Търново  <p>Как принц&nbsp;<strong>Уилям и Кейт</strong> желаят да <strong>спасят </strong>Земята</p> Как принц Уилям и Кейт желаят да спасят Земята  <p>Това са <strong>най- </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР