Създаденият по комиксите на DC Comics и загатнат в два

...
Създаденият по комиксите на DC Comics и загатнат в два
Коментари Харесай

Аквамен задържа интереса и след Новата година

Създаденият по комиксите на DC Comics и загатнат в два кино лентата преди този момент - " Аквамен " продължава да притегля публиката у нас , сочат систематизираните данни от киносалоните и в първия уикенд за новата година. Филмът с Джейсън Момоа, Амбър Хърд, Уилем Дефо, Никол Кидман, Долф Лундгрен, сниман в Австралия, Канада и Мароко през 2017 година, е гледан към този момент от 88 902 фенове и има 1 027 178 лв. доходи за десетте дни у нас.

На втора позиция е първата премиера от предишния уикенд - анимацията " Ралф разрушава интернета " , продължение на кино лентата от 2012 година Търсенето на аварийна част за играта на обичаната на Ралф Ванилъпи - " Сладка тресчица ", посредством световната мрежа, е гледано от 19 656 фенове и има 191 242 лв. доходи.

Трето място е за друга анимация - " Астерикс: Тайната на вълшебната запарка " по комиксите на Рене Госини и Албер Юдерзо. Издирването на заместника на Гетафикс, на който би трябвало да се съобщи тайната на вълшебната запарка, с която галите получават сили, с цел да отхвърлен римските нападения, е гледана от 39 100 фенове и има 337 134 лв. доходи.

Четвърто място е за втората премиера от предишния уикенд - " Холмс и Уотсън ". Хумористичният взор върху героите на Артър Конан Дойл посредством актьорите Уил Феръл и Джон Райли е гледан от 3 748 фенове и има 38 034 лв. доходи.

Пето място е за носителя на " Златен глобус " за най-хубав трагичен филм и за артист - " Бохемска рапсодия ". Разказът за музикалния живот на Фреди Меркюри и групата " Куин " от 1970 година до 1985 година е гледан от 149 227 фенове и има 1 396 655 лв. доходи за двата месеца и половина на екраните у нас.-->

Шеста позиция измежду най-гледаните филми е за мюзикъла " Мери Попинз се завръща " , продължение на истинския филм от 1964 година Историята на именитата бавачка, която попада на ул. " Черешово дърво ", още веднъж в заплетена обстановка и с нейна помощ семейство Банкс резервира дома си, е гледана от 42 979 фенове и има 374 322 лв. доходи за трите седмици у нас.

На седмо място е приключенският " Бъмбълби ", филм от поредицата " Трансформърс " . Откриването на Бъмбълби от младия Чарли и развиването на връзките сред индивида и машината е гледано от 36 374 фенове и има 408 850 лв. доходи след третия уикенд на екраните у нас.

Осмо място е за комедията " Втори късмет " с Дженифър Лопес в основната роля. Случващото се с кариерата на 40-годишната Мая, която благодарение на подправена автобиография трансформира работа и открива изоставената си щерка, е към този момент месец на екраните у нас и за това време е гледано от 34 756 фенове и има 324 873 лв. доходи.

Девето място е за анимацията " Гринч " по книгата на Доктор Сюс от 1957 г . Преживяванията на Гринч, кучето му Макс и еленът Фред по време на Коледните празници в градчето Койвил са гледани от 133 502 фенове и има 1 292 489 лв. доходи за седемте седмици у нас.

Десета позиция е за носителя на " Златен глобус " за анимационен филм - " Спайдър-мен: В Спайди-вселената " по комиксите на Брайън Майкъл Бендис с илюстрациите на Сара Пичели. Приключенията на пуерториканския младеж Майлс Морале, който се снабдява със суперсили и би трябвало да е сред живота си на гимназист и супергерой, са гледани от 31 191 фенове и има 324 873 лв. доходи за месец на екраните у нас.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР