Създаденият административен хаос от арестуваната кметица на столичния район Младост

...
Създаденият административен хаос от арестуваната кметица на столичния район Младост
Коментари Харесай

Пълен хаос в Младост след ареста на Иванчева, вижте защо

Създаденият административен безпорядък от задържаната кметица на столичния регион „ Младост ” Десислава Иванчева към този момент е цялостен след нейното задържане. Това настояват хора, работещи в общината, представени от в. Труд.

Причината е, че посоченият за изпълняващ длъжността кмет Владимир Клисуров, който е заместител на Иванчева, към момента не е споделил дали е склонен встъпи в служба, като мнението му клоняло по-скоро към отвод.

Десислава Иванчева уточни Клисуров, откакто бе задържана дружно с другата си заместничка Биляна Петрова за приемане на рушвет в изключително огромни размери. По време на правосъдното съвещание за гледане на мярката й кметицата упрекна третият си и финален заместител – арх. Румен Русев, че е измежду участниците в „ инсценировката за подмятането на парите ”.

Всичко идвало от апетитите на Русев да заеме поста на Иванчева. Вчера Русев отхвърли тези обвинявания и призна, че с неговата началничка са имали доста пререкания поради бавенето на преписки. Така че Иванчева в този момент би трябвало да уточни Русев, при положение, че Владимир Клисуров откаже.

Тя надали ще го направи след обвиняванията, които изрече по него адрес и по този начин „ Младост ” остава без управление. При този вид общински съвет би трябвало да каже какво се случва, защото не може регион с размерите на град да върви на автопилот.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР