Създадената в момента - Нотариуса има за цел само да

...
Създадената в момента - Нотариуса има за цел само да
Коментари Харесай

Екимджиев: Комисията за Нотариуса засега само печели време

Създадената сега - Нотариуса има за цел единствено да завоюва време, с цел да отшуми абсурда , както се случва най-често с такива комисии. Адвокат Михаил Екимджиев е черноглед във връзка с това какво ще свърши тази комисия с изключение на в случай че Народното събрание не вземе ad hoc решение комисията да може фактически проверява , в това число и да слуша СРС-та и да се занимава с материалните доказателства от тях. Наложително е комисията да бъде прегласувана с повече пълномощия, защото не може да се разчита прокуратурата под управлението на и.ф. на основен прокурор . Пред Нова телевизия Екимджиев напомни самата теза от диалога сред Гешев и Сарафов, че върви прегрупиране и се хвърлят димки на публиката, сиреч на гражданското общество и в общественото пространство.
 Бойко Рашков: Комисията за Нотариуса и клуб SS е прахуляк в очите
Бойко Рашков: Комисията за Нотариуса и клуб SS е прахуляк в очите

А в Народното събрание имало лице на корупцията - Делян Пеевски

Припомняме, че от на комисията, само че не и гласоподаване на изключителни компетенции за нея. На този стадий представители от болшинството не дават прогнози за бъдещето на комисията, основана и.

В  и в развиването по-късно Михаил Екимджиев вижда почистване на сметки и битка за превъзходство  - този на Нотариуса и това на Еврото.

В момента тече " прегрупиране на системата от незаконни триади ", регистрира юристът.
 Николай Кокинов: В правосъдната система постоянно е имало хора като Нотариуса
Николай Кокинов: В правосъдната система постоянно е имало хора като Нотариуса

Брокер може да стане човек, който има нужните контакти

Адвокат Екимджиев не чака да излезе и нищо свястно от листата, възложен от депутата от ПП/ДБ Атанас Атанасов , даже и единствено поради тъжния опит, който имаме с такива описи. Той напомни , когато имената от него за почистване на сметки сред лобитата в самата правосъдна система. Същото счита, че ще стане и в този момент Михаил Екимджиев, в случай че не се прегласува статута на тази комисия.

в кръговете на Мартин Божанов, а и самият Борислав Сарафов съобщи, че се опасява за живота си. , по този начин и господин Пеевски би трябвало да бъде разпитан, съгласно Екимджиев. " Представете си какво тежко корпулентно наличие би трябвало да има, с цел да съобщи ръководителят на СГП Илияна Кирилова, че единствено те са се " осмелили " да проверяват ", прикани Екимджиев, като напомни, че самата ден откакто съобщи, че евентуално и господин Пеевски ще бъде разпитан.

По отношение на въпроса дали Мартин Божанов - Нотариуса е бил и точно поради това е с чисто досие, Михаил Екимджиев напомни, че Божанов е оневинен за първи път 2004 или 2005 година от арбитър Георги Ушев, който по-късно прави бърза и шеметна кариера . Оправдателната присъда е за неописуемо действие - кражба на дело от постройка на самата правосъдна система. След това Нотариуса става незабележим за закона и институциите . Не е изключено да му е било направено подправено и фиктивно досие на помощник - призрак, след което Мартин Божанов да заживява личен живот, напълно незаконен, само че под чадъра на своите вербовчици , с които дели престъпната си облага, " плячката ".

Именно това би обяснило и . Това не би било изненадващо, тъй като най-малкото към този момент знаем, че братът на Марин Маринов, сегашен народен представител и някогашен министър на вътрешните работи от ГЕРБ, е бил персонална защита на Петьо Еврото.
 Мрежата на Нотариуса би излязла от делата, по които той е бил очевидец
Мрежата на Нотариуса би излязла от делата, по които той е бил очевидец

Никой не знае какво се е случило с разработките против корумпирани магистрати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР