Създадена е нова версия на постоянната лична карта за чужденци

...
Създадена е нова версия на постоянната лична карта за чужденци
Коментари Харесай

Китай издава версия на лична карта за чужденци и ръководства за задгранични бизнесмени

„ Създадена е нова версия на непрекъснатата персонална карта за чужденци в Китай, управление за работа и живот на задгранични предприемачи в страната, въведени са и още други облекчаващи ограничения “. Това изясни министърът на търговията на Китай Уан Уънтао. На конференция в петък, проведена от пресслужбата на Държавния съвет, министърът на търговията  представи ограниченията на страната за привличане на повече задгранични вложения, съобщи Радио Китай.

Уан съобщи, че през последните пет месеца са подхванати 24 политики с 59 съответни ограничения за привличане на непознати капитали в страната, като над 60% от тях са постигнали деен прогрес. Сред ограниченията е освобождението от налог за бонус на чужденци, връщането на налози на развойни и проучвателен институции с задгранични вложения при закупване на китайски оборудвания.

Междувременно китайското външно министерство удостовери, че през 2022 година английски жител, приет за отговорен в шпионаж, е получил петгодишна присъда затвор, оповестява Daily Mail. „ През 2022 година съд в Пекин осъди британец (...) на пет години затвор за нелегално приемане на разследваща информация за задгранични сили “, сподели представителят на министерството Уан Уенбин. Присъдата е постановена в сходство със закона, а английски чиновници са били позволени в правосъдната зала и са получили позволение да посетят подсъдимия, добави дипломатът. След обжалване съдът удостовери присъдата през септември 2023 г. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР