Съюзниците на Украйна ще я подкрепят докато е необходимо в

...
Съюзниците на Украйна ще я подкрепят докато е необходимо в
Коментари Харесай

Докато е необходимо, Г-7 ще подкрепя Украйна във войната с Русия

Съюзниците на Украйна ще я поддържат до момента в който е належащо в отговор на експанзията на Русия, се споделя в изказване на огромните индустриализирани народи от Г-7, написа „ Таймс “. Лидерите на Г-7, в това число Лиз Тръс и президента Байдън, организираха видеоконферентна среща с президента на Украйна Зеленски.

Лидерите на Англия, Съединените щати, Франция, Германия, Япония, Канада и Италия заявят: „ Ние уверихме президента Зеленски, че сме решителни и непоколебими в нашия ангажимент да предоставим да оказваме поддръжката, от която Украйна се нуждае да пази своя суверенитет и териториална целокупност. ”

В плана на изказването се прибавя: „ Ще продължим да предоставяме финансова, филантропична, военна, дипломатическа и правна поддръжка и ще стоим твърдо до Украйна толкоз дълго, колкото е належащо. “

Г-7 също има намерение да предизвести Москва, че всевъзможни офанзиви против западната инфраструктура ще бъдат посрещнати с „ обединен и съдбоносен отговор “, имайки поради неотдавнашния „ бойкот “ на газопровода „ Северен поток “.

Очакваше се Зеленски да изиска от Г-7 незабавно да достави на Украйна повече средства за противовъздушна защита след офанзивите на Русия.

Ръководителят на английската Главна квартира за държавна връзка (GCHQ) съобщи през днешния ден, че Русия изпитва дефицит на оръжия, другари и войски, с цел да води войната.

„ Ние имаме вяра, че Русия изпитва дефицит на муниции, несъмнено не й доближават другари и видяхме, заради декларацията за готовност, че не й доближават войски “, сподели сър Джереми Флеминг.

Той обаче сподели, че за в този момент няма безапелационни доказателства, че Русия ще разположи нуклеарно оръжие в Украйна. Президентът Путин и високопоставени фигури в съветската войска не се държаха по необикновен метод, който да допуска, че потреблението на нуклеарно оръжие е неизбежно. „ Те се придържат към рамките на нормалната си доктрината “, сподели той пред BBC Radio 4. „ Надявам се, че ще забележим признаци, в случай че стартират да вървят пътя на потребление на нуклеарно оръжие. “

Флеминг би трябвало да направи през днешния ден рядка обществена изява и да изнесе тирада в Royal United Services Institute. Той ще опише съветските сили като „ изтощени “ и „ обезверени “ и ще каже, че съветската общност вижда какъв брой неверно е решил Путин обстановката. Той също по този начин ще каже, че войната в Украйна е понесла „ смайващи разноски “ на фона на признаците, че съветският ресурс от ракети е на привършване и армията с всички сили се пробва да активизира войски. / БГНЕС

Лондон / Великобритания
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР