Съюзник на президента Владимир Путин предупреди НАТО в четвъртък, че

...
Съюзник на президента Владимир Путин предупреди НАТО в четвъртък, че
Коментари Харесай

Медведев предупреждава НАТО за ядрена война, ако Русия бъде победена в Украйна

Съюзник на президента Владимир Путин предизвести НАТО в четвъртък, че провалянето на Русия в Украйна може да провокира нуклеарна война, до момента в който главата на Руската православна черква сподели, че светът ще свърши, в случай че Западът се опита да унищожи Русия.

Подобна апокалиптична изразителност има за цел да възпре водения от Съединени американски щати боен съюз НАТО да се намеси още повече във войната в навечерието на срещата на съдружниците на Украйна, с цел да обсъдят изпращането на Киев на повече оръжия.

Но експлицитното самопризнание, че Русия може да загуби на бойното поле, бележи необичаен миг на публично подозрение от изтъкнат член на вътрешния кръг на Путин.

„ Поражението на нуклеарна мощ в стандартна война може да провокира нуклеарна война “, сподели в обява в Telegram някогашният съветски президент Дмитрий Медведев, който е заместник-председател на мощния съвет за сигурност на Путин.

„ Ядрените сили в никакъв случай не са губили огромни спорове, от които зависи ориста им “, сподели Медведев, който беше президент от 2008 до 2012 г.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР