Съюзът на ветераните от войните на България отличи със знак

...
Съюзът на ветераните от войните на България отличи със знак
Коментари Харесай

Oтличиe със знак „За признателност“ получи управителя на „Пътнически превози“ Сливен

Съюзът на ветераните от войните на България отличи със знак „ За благодарност “ шефа на „ Пътнически транспорти “ ЕООД – Сливен инж. Енчо Петров. По покана на съюза, премията бе връчена от кмета Стефан Радев. Това стана на среща в Общината с представители на регионалната и общинската структури на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса /СОСЗР/.

„ За разлика от други общини, от пет години насам в Сливен се обезпечава гратис пътешестване за околните и лицата, които се грижат за ветераните “, съобщи полк.о.з. Божидар Борденяшки, регионален ръководител на СОСЗР. Същият обществен ангажимент от общинската компания е стихотворец към близки на военноинвалидите. Става дума за хората, които купуват медикаментите, доставят храната им от военния стол и реализират връзка с институциите, поради което се постанова всекидневно да употребяват градския превоз. “Безплатните карти са израз на съпричастност. Горещо благодарим “, означи ще полк.о.з.Борденяшки, ръководител на СОСЗР в област Сливен.

През посочения интервал безвъзмездни транспортни карти са обезпечени на лица, грижещи се за четирима ветерани, както и за 59 военноинвалиди и техни близки. Управителят на „ Пътнически транспорти “ е един от първите носители на новоучредения знак „ За благодарност “.

В срещата участваха още секретарят на СОСЗР в област Сливен полк„ о.з. Ангел Васков и ръководителят на СОСЗР в община Сливен полк.о.з. Петър Грабчев.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР