Съюзът на собствениците в Слънчев бряг може да разчита на

...
Съюзът на собствениците в Слънчев бряг може да разчита на
Коментари Харесай

Ангелкова: Не как да се прави сравнение между Слънчев бряг и Несебър

" Съюзът на притежателите в Слънчев бряг може да разчита на мен. Задължително е да се срещнем с тях, тъй като от година дружно с тях работим за смяната в статута на националните курорти ", сподели тя по отношение на изпратеното от Съюза на притежателите писмо до премиера Бойко Борисов с искане за среща по въпросите за статута на най-големия ни туристически комплекс.
 
Слънчев бряг отново на митинг (СНИМКИ/ВИДЕО)

Не може община Несебър и Слънчев бряг да се слягат под общ знаменател. Време е законово те да бъдат разграничени, както е във всички туристически страни, сподели в Средец министър Ангелкова. Тя участва на полемика за туризъм.
 
Слънчев бряг: Искат незабавна среща с премиера

Според министъра проблемите, които предизвикаха митингите на притежатели, работещи и туристи в Слънчев бряг, са свързани с обстоятелството, че разпоредбите за общински център и огромен курорт са приравнени.
 
Премиерът за митингите в Слънчев бряг: Това е народна власт

Хората, които работят в бранша, са прави, че би трябвало да се съблюдава законът и разпоредбите, сподели министърът. В момента всички наредби на общините важат и за курортите, сподели министърът. Тя посочи, че във всяка туристическа страна има познати места за развлечение, има места, които са типични за фамилна отмора. Няма по какъв начин да се направи съпоставяне сред " Слънчев бряг " и община Несебър.
 
Вицепремиерът: В петък и събота съм свободен вечерта...

Ангелкова изрази вяра, че казусът може да бъде решен още идната година, защото през октомври следва да бъде импортиран планът за промени в закона за туризма.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР