Съюзът на силите каза, че полицаят е получил значително нараняване“

...
Съюзът на силите каза, че полицаят е получил значително нараняване“
Коментари Харесай

Жена полицай беше намушкана при „отвратително“ нападение, докато разследваше проникване с взлом

Съюзът на силите сподели, че служителят на реда е получил „ доста пострадване “ и че нейните сътрудници ще се „ съберат към нея “ след „ травматичния случай “. < /p>

Сериозното нахлуване е станало, до момента в който трима служители на реда са разследвали сигнал за навлизане с щурм в парцел на улица Артър, Стивънстън, в ранните часове на сряда сутринта.

30-годишният -стара жена офицер беше откарана в болница в Глазгоу за лекуване, където остава в устойчиво положение.

Главен суперинтендант Реймънд Хигинс, пълководец на дивизия за Ейршир, сподели: „ Това беше отвратителна офанзива против на- дежурен чиновник и нашите следствия не престават за търсене на виновното лице.

„ Нападението не е просто част от работата на полицейските чиновници, то е недопустимо и няма да бъде толерирано.

Последната стихия Бабет: „ Безпрецедентно “ време се насочва към Шотландия с риск за живота – до момента в който елементи от Обединеното кралство удариха с предизвестия

„ Този ​​офицер я носеше роля, служейки на локалните общности и защитавайки обществеността, когато се случи случаят. "

Шотландската полицейска федерация (SPF), която съставлява редовите чиновници, сподели, че случаят демонстрира " непредсказуемия темперамент на полицията “.

Дейвид Трейдголд, ръководител на SPF, сподели пред Sky News: „ Това демонстрира какъв брой отдадени са служителите на реда в Шотландия да служат на своите общности.

„ Този ​​офицер е претърпял доста пострадване. Нейните сътрудници ще се съберат към нея, полицейското семейство ще я поддържа през това време и ще поддържа нейните сътрудници.

„ Моите сътрудници от федерацията се свързахме и предлагаме всякаква поддръжка, която можем, в този сложен миг време, тъй като това е доста травматичен случай.

„ Ние би трябвало да сме там, с цел да подкрепим нашите, когато се случат тези неща. “

Прочетете повече:
Не цялата полиция на Шотландия служителите на реда и личният състав разполагат с досиета за инспекция, обзор на констатациите
Някои закононарушения няма да бъдат разследвани като част от пилотния план

Г-н Threadgold сподели, че към момента не е известно дали служителят на реда е носел електрошоков по време на нападението.

Той изясни, че това е бил „ динамичен случай, който се е случил доста бързо “, тъй че служителят на реда може да не е имал късмет да употребява Taser, в случай че е носела подобен.

Той акцентира, че полицейската работа в Шотландия е подложена на сериозен напън с намаляващ брой чиновници на фона на обсада за набиране и заледяване на образованието през зимата.

Г-н Threadgold сподели: „ Понякога сме доста уязвими в работата, която вършим.

„ Нуждаем се от тази непрекъсната поддръжка от общностите, с цел да ни оказват помощ да се опитаме да осигурим полицейска активност – да ни дадат разузнаването и информацията, които ни разрешават да насочваме нашите патрули.

„ Нашите сътрудници от общностите в Шотландия вършат това на фона на понижаване на броя и увеличено търсене. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР