Съюзът на демократичните сили подкрепи генерал Иван Иванов – кандидат

...
Съюзът на демократичните сили подкрепи генерал Иван Иванов – кандидат
Коментари Харесай

Елеонора Николова: Вторият тур трябва да се превърне в първи за русенци, посоката трябва да се промени

Съюзът на демократичните сили поддържа военачалник Иван Иванов – претендент за кмет на Община Русе, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ.

На конференция през днешния ден ръководителят на Съюз на демократичните сили Станимир Станчев съобщи, че след провеждането на първия тур на изборите са взели решение да поддържат дясната кандидатура, а точно тази на Иван Иванов.

„ Съюз на демократичните сили е първата, най-старата демократична партия, длъжни сме пред историята да отстояваме европейския път на града. На днешния празничен Ден на будителите да събудим русенци! Не му отива на европейския Русе такава бездейност. Нека всички в неделя да върнем синия цвят на мода “, прикани Станимир Станчев.

„ Десницата е тази, която дава подтик и е модел за развиването на страната. Левицата дърпа страната обратно. Не мога да схвана моите съграждани. Не съм срещала човек, който е благополучен от метода, по който живее в Русе и в същото време не излизат да гласоподават. Това за мен е необяснимо. Вторият тур би трябвало да се трансформира в първи за русенци, посоката би трябвало да се промени. Имаме първокласен претендент в лицето на Иван Иванов, това не е без значение “, съобщи на конференцията през днешния ден Елеонора Николова. Тя добави, че познава Иванов като отличен управител, който умее да ръководи сполучливо екип от хора. „ Не може първото ти работно място като управител да бъде Общината. Призовавам русенци в неделя да излязат и да гласоподават, тъй като няма да имат моралното право да съжаляват за личния си живот, за бъдещето на децата и внуците си “, добави Николова.

„ Разумното бъдеще на Русе е в обединяването на общите ни старания, хрумвания и дейности. Това обединяване би трябвало да е на всички десни сили и дясномислещи хора на Русе в името на идеята за просперитета му. Със Съюз на демократичните сили, като се изключи че сме естествени сътрудници, ще бъдем и положителни сътрудници в локалния парламент за богатството на нашия град. Благодаря от сърце за поддръжката. Призовавам своите съграждани да се обединим и да спечелим локалните избори в Русе “, сподели Иван Иванов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР