Съюзът ДПС-ГЕРБ съществува отдавна, обяви преди минути в сутрешния блок

...
Съюзът ДПС-ГЕРБ съществува отдавна, обяви преди минути в сутрешния блок
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не съм си взимала заплатата. Живея със спестявания

Съюзът ДПС-ГЕРБ съществува от дълго време, разгласи преди минути в утринния блок на " Нова телевизия " лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя удостовери, че нейната партия ще продължи да не влиза в Народното събрание.

" Вярвам, че хората ще схванат една от задачите на това излизане. Да се види истината на задкулисието. Защото стоешком вътре ние го поддържаме все едно. Не съм ходила да си взема заплатата. Живея със спестявания. Докато бяхме в Народното събрание взимахме по 4-5 хиляди лв.. Смятате ли, че съм ги изхарчила? И аз желая да спрат парите като не вървим, само че да одобряват и настояването ни да понижат заплатите на депутатите като цяло ", разяснява тя.

" На прага сме на европейските избори. Макрон сложи оня ден прецизен въпрос - да приказваме за минимална европейска заплата. Ние желаеме да се вкара и минимална пенсия ", сподели още Нинова.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 гарфилд (преди 2 минути) Рейтинг: 5004 | Одобрение: 2289 ПовЕрвах ти.  Усмивка Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР