Сайтове на Ислямска държава са публикували заплахи към Италия, която

...
Сайтове на Ислямска държава са публикували заплахи към Италия, която
Коментари Харесай

Ислямска държава заплаши Италия

Сайтове на " Ислямска страна " са разгласили закани към Италия, която щяла да бъде последваща сцена на кървави атентати, разгласи " Кориере каузи сера ", който се базира на организация, която следи активността на терористите в интернет. На Апенините взеха ограничения още от петък и на основни места в Рим, Милано и други градове бяха сложени бентонни блокове, които да спрат офанзива в транспортно средство.
Освен това " Куриере " разгласи, че са били експулсирани трима чужденци за користолюбие към терористични организации. Един от тях е сириец, а останалите мароканци. Така броят за прогонените стигна 202 души от 2015 година насам. От началото на 2017 от Италия са били изритани 70 души.
Мароканецът е бил изпъден поради тормоз над съкилийник, откакто се опитал да вкара вътре строги религиозни правила. Освен това чествал атентата в Стокхолм. Другият му съотечественик бил заловен крадена кола. Той изпадал в странни положения и твърдял, че е войник от " Ислямска страна ", съобщи Стандарт нюз.
Сириецът пък стигнал до Италия като употребил името на тунизийски жител. Той е трябвало да бъде експулсиран още през 2011 година, когато бил хванал на улицата като скитник, само че това се случило едвам, откакто го хванали да се радва на касапницата в Манчестър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР