Сайтът за родители BabyCenter обяви кои са най-популярните имена за

...
Сайтът за родители BabyCenter обяви кои са най-популярните имена за
Коментари Харесай

Вижте топ 10 за най- желани бебешки имена

Сайтът за родители BabyCenter разгласи кои са най-популярните имена за отиващата си 2018 година

При девойките София още веднъж оглавява Топ 100 като най-честия избор на родителите - както през последните 10 години.

Джаксън също продължава да бъде най-популярното име за момчетата в международен мащаб, оповестява T+L.

" София е преобладаващото име на десетилетието при девойките, без никакви признаци за закъснение ", споделя Линда Мъри, старши вицепрезидент на BabyCenter.

" Разпространено е в международен мащаб, може да бъде произнесено на доста езици, по едно и също време е женствено и изискано. Що се отнася до Джаксън, това е модерният другар на остарялото класическо име Джак ", показва Мъри.

Необичайните имена, с които звездите кръщават децата си От Беър до Епъл

Топ 10 на имената за девойки през 2018 година:

1. София

2. Оливия

3. Ема

4. Ава

5. Изабела

6. Ариа

7. Райли

8. Амелия

9. Мия

10. Лейла

Топ 10 на имената за момчета през 2018 година:

1. Джаксън

2. Лиам

3. Ноа

4. Ейдън

5. Кейдън

6. Грейсън

7. Лукас

8. Мейсън

9. Оливър

10. Илайджа

Но те не са единствените известни имена, които влизат в Топ 100 на най-популярните бебешки имена на 2018 година Според BabyCenter, актуалните родители намират доста ентусиазъм в всекидневието си в търсене на бебешки имена, в това число от обичаните си храни, аромати и даже онлайн играта Fortnite.

" Родителите са въодушевени от нещата, които обичат, както и от самото звучене на името ", споделя Мъри. " В предишното щяхме да търсим в Библията или измежду членовете на кралското семейство, с цел да се вдъхновим за бебешко име. Днес родителите се обръщат към други източници. "

Употребата на името Пийс (мир, в превод от английски) е повишено с 66% тази година, до момента в който тази на Рейнбоу (дъга, в превод от английски) се е нараснала с 26%.

На фронта на храните, използването на името Кейл нараства с 35% при девойките. Момчетата от ден на ден се назовават на естествени чудеса, като да вземем за пример Оушън (океан, в превод от английски), чиято използването е скочила с 31 %, а при Скай (небе, в превод от английски) се е нараснала с 38 %.

Семейство Кардашиян са измежду най-влиятелните звезди, що се касае до бебешки имена. Употребата на Сторми (името на дъщерята на Кайли Дженър) се усилва с 63%, на Дрийм (дъщерята на Роб Кардашиян) - с 42%, на Сейнт (синът на Ким Кардашиян) - с 42%.

Що се отнася до имената от играта Fornite, използването на Рамирез скоча с 57% през 2018 година, до момента в който използването на имена, като Левиатан, се усилва с 46% при момчетата, а на Бъни с 30% при девойките.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР