Сайтът за изкуство, култура, история и православие Подиум и порталът

...
Сайтът за изкуство, култура, история и православие Подиум и порталът
Коментари Харесай

Стартира фотоконкурс Православието в Добруджа

Сайтът за изкуство, просвета, история и православие " Подиум " и порталът " Православието - Добрич " провеждат Втори народен фотоконкурс - " Православието в Добруджа ".

Фотоконкурсът " Православието в Добруджа " има за цел да показа разнообразието и хубостта на Православието в цяла Добруджа, както и да усили познанието за православието като цяло, животът и делото на свещениците, монасите и миряните в енориите на БПЦ в Добруджанския край.

Може да се взе участие със фотоси, отразяващи православния живот в Добруджа, в категориите: Архитектура, пейзаж, портрет и репортаж.

Конкурсът стартира на 25.10.2022 година и ще завърши на 9.12.2022 година

Участието е гратис и без възрастови ограничавания.

Участниците могат да показват най-много 5 фотоси. Необходимата информация за фотосите е: Име на създателя, Адрес, е-поща, Заглавие на фотография (с изложение, в случай че е необходимо)

В състезанието се позволяват единствено авторски фотографии. Снимките би трябвало да бъдат изпратени на адрес [email protected], във формат jpeg, png. Качеството и размерът на фотографията би трябвало да е не по-малко от 2000 пиксела.

След привършване на състезанието жури ще дефинира и разгласи спечелилите, а връчването на премиите ще стане в навечерието на Рождество Христово. Предвидени са три парични награди от по 100, 50 и 20 лв. за първите най-хубави фотоса. Предвидена е и една предметна премия за млад създател, отразил вярата на свои съидейници. По електронната си поща всички участници ще получат грамота за присъединяване. Наградените фотоси ще бъдат оповестени както в уеб страницата " Подиум " и " Православието - Добрич, по този начин и в множеството медии от района отразяващи Православният живот в Добруджа.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР