Сайтът www.vlasti.bg дешифрирал записа на разговора между Борисов и Макрон,

...
Сайтът www.vlasti.bg дешифрирал записа на разговора между Борисов и Макрон,
Коментари Харесай

ЗАПИС ЕДНО КЪМ ЕДНО! Борисов към Макрон: За региончето, таман Ся, Шъ ги набия!

Сайтът www.vlasti.bg дешифрирал записа на диалога сред Борисов и Макрон, пуснат на страницата на Facebook на Борисов.

Четете и се дивете! Четете и не псувайте „ пианиста “ Борисов, той толкоз може. Имало делфини в Черно море, тъй като „ НИЕ пречистваме тука “, о, Боже, прибери си вересиите!

Вие сте тези, които му давате властта и в този момент се червите от позор, като слушате по какъв начин рамене един министър председател, като галфон:

Е.М. – Кой е живял в този палат?

Б.Б. – Тука са идвали на почивка летно време. Тази резиденция се ползва… в нея не се спи… единствено за през днешния ден, особено за теб.

Е.М. – На какво разстояние е от София?

Б.Б. – Със аероплан е 26-27 минути. Иначе по пътя е към 500… Ще дойдеш в София на публично посещаване, следващата година ще има председателство, ще дойдеш отново.

Е.М. – Ти къде си?

Б.Б. – В София на малко… (не се чува).

Е.М. – Банкя?

Б.Б. – Първо бях кмет на София два мандата. Тогава си направих партия... (двамата приказват за Черно море, само че не се чува добре).



Б.Б. – Турция, България, Румъния против нас, Грузия – по-вдясно, а Крим е малко на ляво ей по този начин.

Е.М. – Днес няма към този момент някакви местни спорове сред тези държави… (преводачите се отдръпват, с цел да си създадат двамата водачи фотоси в градината).



Б.Б. – Ей ся тъкмо ще ти покажа часовника… Снощи беше мрачно. Изгасиха нощес лампата – да било по-сигурно (смее се). Щях да ги удрям след това – тука, като влезнахме в тъмницата… загасили, за да…

Е.М. – И патрулният транспортен съд, който цяла нощ стоеше и наблюдаваше пространството.

Б.Б. – Още стои.



Е.М. – Колко коства всекидневно това?

Б.Б. – По принцип е единствено за държавни делегации. Иначе за сватби, за такива тържества, си заплащат. Паркът може да се употребява от жители (не се чува).



Б.Б. – Ей там ти е Крим (показва през терасата). Това горе, където се вижда, са ни другите курорти и голф клубове, най-хубавите ни части…

Е.М. – Тази заран някои са видели делфини!

Б.Б. – О, да. Има, много… Благодарение на европейските стратегии всичко е пречистено…. на първо място се изливаше в морето (не се чува).



Б.Б. – Влизат през Истанбул… 2018 г… ще отреже и България, и Украйна (не се чува добре, евентуално изяснява за газови връзки)… имаме най-развитата газопреносна система на Балканите…. Затова взехме решение европейски газов хъб „ Балкан “. Той ще се намира ей тука на близо, на 50 км от Варна… От Балчик – Бриджит несъмнено ще види, отново иде на платформите…

Е.М. – Те са ваши териториални води, нали?

Б.Б. – Да, наши.

Е.М. – Каква е частта, която ще произвеждаш, и – която ще внасяш газ?

Б.Б. – Ние на процедура газ… (не се чува)…. транспортираме нагоре.



Б.Б. – Ние още 2013 година покрихме квотите до 2020 година – ветропаркове, соларни… Сред първите страни сме по възобновима сила. И водната сила, която също е зелена.

Е.М. – Какъв е делът на използваната зелена сила в България?

Б.Б. – Над 20%… 27-28%.

Е.М. – А останалото?

Б.Б. – Останалото са въглища – това са две американски централи и една българска. И в Козлодуй имаме два съветски реактора… (…).



Б.Б. - Така че доста е стратегическо региончето.

Е.М. – И в действителност вижда какви са му измеренията, когато човек е тук.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР