Сайтът ukr.net: През изминалата нощ окупантите в Донбас са провели

...
Сайтът ukr.net: През изминалата нощ окупантите в Донбас са провели
Коментари Харесай

Хроника на войната: Владимир Владимирович срещу другите и обратно

Сайтът ukr.net: През миналата нощ окупантите в Донбас са провели 65 пъти пукотевица в посока на Украйна. Наблюдателите на ОБСЕ за отбелязали към 900 нарушавания на примирието в региона на Донбас. Спецслужбите на Русия минират пътища в Донецк.

Дипломати от задачите на Съединени американски щати, Англия и някои други западни страни са се преместили в град Лвов, където не престават своята работа. В мрежата към този момент има смешка по този мотив: Западът отива в най-западния град да окаже западно въздействие.

Руският президент Владимир Путин подписа декрет за готовност. Запасни от всички типове въоръжени сили се привикват незабавно на лагер-сборове.

***

За ден курсът на съветската валута се срина до 78,5 рубли за 1 $, поради събитията към Украйна.

Руският политик и вице-председател на Федералния съвет на РФ Константин Косачев: Съединени американски щати намерено насърчава военна интервенция от страна на Киев, която Западът прикрива с поток от думи и заявления. Целта е да се оправят с Русия по всевъзможен начин “.

***

В Донецк бе взривена кола в петък вечерта. Оказа се, че колата е на началника на националната милиция Денис Синенков, който самичък съобщил за случая на съветски медии. Той обаче не бил в колата и никой не е потърпевш. Виновни, естествено, са мистериозни украински незаконни саботьори, които не са заловени…

***

Руският президент Путин и беларуският Лукашенко си стиснаха ръцете в Москва и си дадоха обещание взаимопомощ против Запада, който желае да ги удари посредством Украйна.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР