Сайтът УЧИТЕЛИ БГ представлява своеобразен регистър на преподаватели, школи, курсове,

...
Сайтът УЧИТЕЛИ БГ представлява своеобразен регистър на преподаватели, школи, курсове,
Коментари Харесай

Точният учител - на един клик разстояние

Сайтът УЧИТЕЛИ БГ съставлява самобитен указател на преподаватели, школи, курсове, треньори, детски психолози, занимални, детски градини и центрове. В уеб страницата може да намерите от заниманията по български чак до уроци по бачата и изобразяване върху коприна. Имате избор за самостоятелни или групови уроци, във вашия регион или онлайн.

Всички профили са показани с нужната информация, с цел да извършите елементарно своя избор.

Обхванати са над 500 дисциплини – университетски, проучване на езици, спорт и здраве, компютърни технологии, музика, танци, занимания и доста специалности за професионално развиване и кариера.

В уеб страницата УЧИТЕЛИ БГ ще намерите подобаващите експерти, които да ви оказват помощ за образованието и възпитанието на Вашето дете.

Удобството на портала е търсачката, която намира консуматори по образователна дисциплинираност, по местоживеене и по това какъв вид преподаване желаете. Така може да откриете преподавателя, който е покрай учебно заведение или до дома, който е на преференциална за вас цена и който може да стимулира Вашето дете.

Децата могат доста повече, в сравнение с допускаме, би трябвало единствено да създадем нужните условия и да намерим верните експерти, които да развият качествата им, споделя един от основателите на платформата.

Защо човек да търси тъкмо в УЧИТЕЛИ БГ?

Профилите се ревизират всеки месец по избрани критерии.

Нарушаването на избран брой критерии води до деактивиране на съответния профил. За всеки в уеб страницата е предоставена опция за издание на фотоси, изложение за обучение, документи, линкове, данни за контакт и спомагателни описания. Предвидена е и опция за противоположна връзка – потребителят може да разяснява непосредствено във всеки профил, има и линк за докладване на нередности. Администратор следи този развой 24 часа в денонощието, с цел да отсее възможна непочтеност. При струпване на избран брой отрицателни реакции, се пристъпва към блокиране на достъпа до уеб страницата на съответния консуматор.

Освен, че по този начин се отсяват в действителност положителните експерти, за улеснение порталът предлага карта на местоположението им. Има и още варианти – ангажиран график, скриване на профил от листата, скриване на телефони и данни за контакт, цени и доста други потребни функционалности.

Сайтът УЧИТЕЛИ БГ не взима комисионни от контрактуваните уроци и курсове сред потребителите.

Тези улеснения вършат платформата доста търсена и към 150 000 индивида месечно търсят в нея подобаващ експерт за своите ползи и цели.

УЧИТЕЛИ БГ дава опция за свободно свързване на всеки обучаем със експерт, задействал абонамент. Сайтът предлага абонаменти за разнообразни интервали, като да вземем за пример, с цел да участва преподавател в уеб страницата и с цел да могат да се свързват свободно с него родители и обучаеми, се заплаща абонамент от 66 лв. на година.

Платформата работи в същия формат в Англия и Америка. Развива се непрекъснато, като една от концепциите е в бъдеще да предлага и образование в онлайн класна стая, както и основаването на електронна библиотека.

Разработва се алтернатива „ Помощ за домашното ” –

Ако ученикът се затрудни с решението на задание, може да снима изискването, а преподавател да му помогне, като отговорът ще се забавя съзнателно най-малко с 1 или 2 часа, с цел да не се употребява това по време на изпит, тест или контролно.

Сайтът УЧИТЕЛИ БГ е изрично срещу порочните практики за преписване или помощ по време на изпит, тест и какъвто и да е различен тип оценяване.

Също по този начин уеб сайтът е срещу преподаването на частни уроци от преподаватели, които преподават на детето и в учебно заведение.

За доста от учениците е комплицирано да се оправят единствено от уроците в клас.

Порталът УЧИТЕЛИ БГ служи, когато възпитаник получи слаба оценка и се затруднява в усвояването на познания по избран предмет, да стартира образование посредством самостоятелни уроци или навестяване на курс в подобаваща за това школа. Това ще му помогне и ще го стимулира за превъзмогване на усложненията, както и да се предотврати натрупването на дефицити, които ще доведат до закъснение.

Препоръчително е да бъде открит преподавател, който да стимулира детето, а не да се има за цел да се натрупат познания, без образуване на метод на мислене. Едно от преимуществата на частните уроци е, че учителя може да се сменя, а също по този начин и да се пробват разнообразни модели и подходи. Така по-лесно ще се откри експертът, с който детето ще се сработи. Случвало се е деца да бъдат стимулирани и от млади преподаватели или студенти без опит, по тази причина УЧИТЕЛИ БГ поучава да не се подхожда с предрешение към тях и да не се търсят единствено такива с голям опит или с най-голям рейтинг. Образованието би трябвало да подтиква мисленето, а не знанието като самоцел.

УЧИТЕЛИ БГ

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР