Сайтът прекрати дейност завинаги.Няма да работи повече никога под абсолютно

...
Сайтът прекрати дейност завинаги.Няма да работи повече никога под абсолютно
Коментари Харесай

Един от най-големите пиратски сайтове за гледане на филми прекрати дейност! Какво ще се случи със Замунда и Арена?

" Сайтът приключи активност вечно.

Няма да работи повече в никакъв случай под безусловно никаква форма.

Всички уеб сайтове, страници и групи в обществените мрежи, които се показват за нас предлагайки приложения и обещания за завръщане и продължение на активността нямат нищо общо с нас и са основани за да ви заблудят и злоупотребят по някакъв метод посредством потребление на името ни ".

Таков известие излиза при отварянето на filmisub.com, един от най-големите пиратски уеб сайтове за гледане на филми и сериали в България. 

Потребители се питат дали малко по малко стартира напълно да се смъкват пиратските уеб сайтове.

Битката на българските управляващи за прекъсването на торент тракери, които разрешават гратис събаряне на авторско правно наличие, тече доста от дълго време. Страната ни през последните години ускори използването на законите за авторското право след гледище от страна на Съединени американски щати. Страната ни беше сложена в " черния лист " на Финансовото министерство на Съединени американски щати за наблюдаване сред 2013 година и 2017 година поради изоставащите политики по отбрана на авторското право. През 2018 година обаче България беше извадена от този лист, което приказва за прогрес в тази посока от страна на управляващите в София. Правоохранителните органи у нас интензивно проверяват разнообразни каузи за пиратство през последните години, а прокуратурата е подготвена с каузи против огромните торент тракери.

Още през 2006 година бяха първите акции и арести на притежателите на " Замунда " и " Арена ". Заведени бяха и каузи, на които лиши към четири години да влязат в съда. Една от пречките по свалянето им е, че оперират посредством сървъри отвън страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР