Сайтът на врачанския вестник „Конкурент“ отново пусна фалшива информация и

...
Сайтът на врачанския вестник „Конкурент“ отново пусна фалшива информация и
Коментари Харесай

„Конкурент“ с нова фалшива новина! Гошо Синдика цензурира една от успешните врачански фирми /доказателства/

Сайтът на врачанския вестник „ Конкурент “ още веднъж пусна подправена информация и по този начин затвърди лидерската си позиция във фалшив новините в Северозапада.
Днес основният редактор на умиращото издание Георги Александров, по-известен като Гошо Синдика, извърши груба операция, като цензурира събитие на регионалния шеф на Враца Малина Николова. Преди обед в постройката на регионална администрация имаше гала, на която бяха наградени най-хубавите работодатели. На тържеството е участвал персонално и Гошо Синдика, който е документирал събитието и малко по-късно разгласява фотоси и текст за него.
Най-изненадващо измежду упоменатите в материала правилни компании е пропуснато това на „ Инекс трейд “ ЕООД, благосъстоятелност на младия предприемач Илиан Цветков. Дружеството получи приз „ Работодател на 2018 “ за вложения за безвредна работна среда, като премията бе връчена от заместител регионалния шеф Робертино Маринов. Фирма „ Инекс Трейд “ работи в областта на качественото строителство и е профилирана във всички типове действия, които са свързани с високото и ниско строителство, всички етапи на построяването на обекта от неговото планиране до въвеждане в употреба на готовия обект. През миналата година тя извърши и редица знакови поправки, измежду които и този на постройката на община Враца.
Тези обстоятелства обаче не са били задоволителни на Гошо Синдика да го спомене в текста единствено по една причина. Преди време основният редактор на „ Конкурент “ е притискал Илиан Цветков за реклама, само че е получил безапелационен отвод. Така през днешния ден името на сдружението е цензурирано, макар оценката на страната за компанията в лицето на регионалния шеф. За негово страдание Илиан Цветков е застанал в средата на общата фотография с наградените и не е имало по какъв начин да го изреже от нея и по този начин по-наблюдателните читатели имат опция да схванат част от истината.
Днешната подправена вест за следващ път потвърждава, че Гошо Синдика е ефикасен за „ Конкурент “ толкоз, колкото презерватив в женски манастир…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР