Сайтът на Иво Прокопиев Дневник“ реши да брани ПП и

...
Сайтът на Иво Прокопиев Дневник“ реши да брани ПП и
Коментари Харесай

Предозиране: „Дневник“ бранят „Промяната“ със сняг от 2008 г.

Сайтът на Иво Прокопиев „ Дневник “ реши да брани Политическа партия и в частност Николай Денков със сняг от 2008 година. В своя обява публицист от изданието напомня по какъв начин преди 15 години му се наложило да седи в преспите 24 часа, тъй като Делян Пеевски не си приключил работата.

По това време депутатът от Движение за права и свободи е бил заместник-министър на бедствията и повредите във ведомството на Емел Етем. Журналистът се обадил персонално на Етем и цялата налична техника била впрегната да ги избавя. Но съгласно изданието, отговорен за несвършената работа бил Делян Пеевски.

29 ноември 2023, 07:42

Пеевски към Денков: Не се справяте! Това е управническа беззащитност

В тази история отпреди 15 години обаче „ Дневник “ пропущат обстоятелството с отправените предизвестия за чакан изобилен снеговалеж дни по-рано. Денков персонално уверяваше, че е взел всички нужни ограничения. В същото време зимата още веднъж ни изненада. Пътищата не бяха почистети, редица градове оповестиха бедствено състояние, хора и дребни деца бяха без ток, а тук-там и без вода. В столицата пък стотици хора се оказаха със счупени крака от заледените улици. Имаше недоволства от блокирани улици поради паднали клони и принудени да вървят по улиците пешеходци поради непочистени тротоари. 

Новоизбраният кмет на София от „ Промяната “ Васил Терзиев още лови снежинките във въздуха, до момента в който прави описите кой какво би трябвало да почисти. През това време столицата се трансформира в една от най-големите ледени пързалки в Европа, а „ Пирогов “ се изпълни с тежки контузии.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР