Сайтът на феновете на Ботев (Пловдив) - bultras.com, твърди, че

...
Сайтът на феновете на Ботев (Пловдив) - bultras.com, твърди, че
Коментари Харесай

Бултрасите: Заплашват футболисти на Ботев преди мача със Славия

Сайтът на почитателите на Ботев (Пловдив) - bultras.com, твърди, че футболисти на канарчетата са били заплашвани преди утрешната 1/2-финална среща реванш от шампионата за Купата на България против Славия. Първият дуел в Пловдив преди седмица приключи 2:1 в интерес на канарчетата. Ето какво пишат бултрасите:

Скъпи ботевисти,

безпределно доста сме озадачени и отвратени от следващите мръсни игрички в българския футбол, които група мутри разиграват.

Още предходната седмица знаехме кой арбитър ще отреди " жребия " теглен през днешния ден. О, изненада, познахме! Още по-лошото е, че същите източници ни показаха и тъкмо избран сюжет, по който ще протече утрешния мач, а най-лошото е, че имаме и сигнали за закани към наши футболисти.

Ранни картони, опити за съзнателно контузване на наши футболисти, изгонени основни футболисти, напън от мутри върху други, арбитър, избран седмица преди жребия - всичко това е част от проекта Ботев да не играе край и ние заставаме зад думите си!

Неуважаеми ретро мутри, поръчкови съдии, длъжностни лица, управници на родния ни футбол - при най-малката неправда на следващия ден, проведените последователи на Ботев Пловдив ще разкрият пред цялата българска, европейска и международна футболна общност сюжета и имената на всички забъркани имена, които са до болежка познати на родната ни футболна сцена! Хубаво си правете сметката, тъй като проектът ви е към този момент явен и никой не може да се подиграва с Ботев. Ще гоним нарушителите до дупка!

Приятели, ботевисти, на следващия ден сме длъжни да бъдем по трибуните и да си извоюваме успеха! Нито крачка обратно, тъй като зад нас е Ботев!

От Организираните последователи на Ботев Пловдив!

bultras.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР