Сайтът на българското председателство на Съвета на ЕС 2018 вече

...
Сайтът на българското председателство на Съвета на ЕС 2018 вече
Коментари Харесай

www.eu2018bg.bg - това е сайтът на българското...

Сайтът на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 към този момент е онлайн на адрес www.eu2018bg.bg. Тъй като кирилицата е третата публична писменост в Европейския съюз, порталът на председателството е и на адрес ес2018бг.бг, непокътнат взаимно с Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията.

Страницата е на четири езика – български, британски, френски и немски, и е съобразена с потребностите на хората с увреждания. Порталът е построен от „ Информационно обслужване “ АД е и по условията на Генералния секретариат на Съвета на Европейски Съюз. Цената на плана е 69 900 лева без Данък добавена стойност. Това е подготвителната версия на уеб страницата.

Той ще стане публична страница на председателството от 1 януари 2018 година, когато България поема поста от Естония. Порталът ще бъде главният източник на информация, обвързвана с Председателството, предопределена за публицисти, необятната общност, както и за практикуващи експерти и специалисти.

Специално място на него е отделено за събитията от календара на Председателството. Страницата ще реализира и връзката с акредитационната система, през която ще се записват делегатите и публицистите за събитията от високо равнище. Сайтът ще дава опция да се гледат директно или на запис откритите диспути посредством лайвстрийминг. Достъпът до него ще бъде свободен, както и до всички оповестени публикации, документи, прессъобщения, фотоси и видеа. Към портала е създадено и мобилно приложение.

Сайтът на Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 към този момент е на адрес www.bg-eupresidency.gov.bg.

тагове уебсайт председателство съвет на европа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР