Сайтът на АТР е истински образец по отношение на профилите

...
Сайтът на АТР е истински образец по отношение на профилите
Коментари Харесай

Къде живеят тенисистите? АТР вече не иска да знаете


Сайтът на АТР е същински пример във връзка с профилите на тенисистите. На тях можете да откриете всички значимо – позиция в ранглистата, точки, резултати даже през цялото време на кариерата, резюме на всеки един сезон за дадения играч, даже и персонална информация като това дали има куче и кой е обичаният му футболен тим.

От началото на 2022-а обаче от профила на тенисистите не можете да откриете къде живеят те. Ако се питате за какво, то отговорът е, че АТР към този момент не желае да знаете тази информация.

Полето с място, на което състезателят живее, беше отстранено от началната страница на всеки профил. Запазено бе само мястото на раждане.

„ Това ни води до синхрон с другите организации в тениса, както и с други огромни спортни организации, доста от които не разгласяват информация за мястото на живеене на спортистите “, разясняват от АТР по тематиката.

Разбира се, огромна част от звездите в тениса живеят тук-там с омекотен данъчен режим. В това отношение съвсем всички избират Монте Карло. Седем тенисисти от сегашния топ 10 живеят точно в Княжеството.

Профилът на Даниил Медведев преди Нова година и по-късно. Разликата е неналичието на полето за местоживеене.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР