Сайтът Миротворец не е бил конкретна тема на разговора на

...
Сайтът Миротворец не е бил конкретна тема на разговора на
Коментари Харесай

Сайтът "Миротворец" не е бил конкретна тема на разговора Тагарев - Буданов

Сайтът " Миротворец " не е бил съответна тематика на диалога на министъра на защитата Тодор Тагарев с ръководителя на украинското разузнаване военачалник майор Кирило Буданов, който е бил на посещаване у нас, а визитата се е състояла минавалата седмица, посочи през днешния ден министъра.

Той също счита, че за българските жители, които попадат във въпросния уебсайт, управляван от неправителствена организация, не съставлява опасност за тях

" Това е неправителствен уебсайт. Група жители, която изрича незадоволство от метода на държание и бих споделил агитация от страна на някаква друга група жители, която в почтеност накърнява ползите на Украйна, поддържа съветските позиции в този спор. Това има отзивчиви последици, също както и дейностите на доста от тези публицисти в листата ", разяснява Тодор Тагарев.

В публикуваното през вчерашния ден известие за визитата на военачалник Буданов у нас бе посочено, че: " От българска страна беше подложен и обяснен въпросът със уеб страницата " Миротворец ". Украинският началник на Главното ръководство " Разузнаване " е разговарял с министъра на защитата господин Тодор Тагарев и с шефа на Служба " Военно разузнаване " бригаден военачалник Венелин Венев "..

Министърът на защитата и президентът са длъжни институционално да работят дружно по доста тематики, написани в Закона за защитата и въоръжените сили. Така Тодор Тагарев изясни вчерашната си среща на " Дондуков " 2 с президентът Румен Радев, която не била първа сред двамата.

" В продължение на близо два часа дискутирахме проблемите, които имаме в региона на сигурността, в региона на развиване на армията и на въоръжените сили, както и евентуалните решения. И това е напълно обикновено, аз се надявам, че ще имаме такива регулярни срещи през времето. Най-нормалното нещо е да се срещаме и да търсим единодушие за решаването на проблемите ", разяснява министърът на защитата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР