Сайтът използва логото на БЕХ, което стои и на истинския

...
Сайтът използва логото на БЕХ, което стои и на истинския
Коментари Харесай

Гълъб Донев обещава печалби с БЕХ в измамен сайт frognews.bg

Сайтът употребява логото на БЕХ, което стои и на същинския уебсайт. След това стартират разликите. Първата е, че до логото стои изписано Министерството на енергетика и българският герб.

 

Под логото върви лента с разнообразни показатели. Когато кликнете на някой от тях незабавно ви излиза информация на съветски език за разнообразни борсови показатели, биткойни, както и стопански вести на съветски език.

От името на БЕХ се пропагандира да станем вложители с претекста, че “Българският енергиен холдинг позволи на жителите на България да търгуват с естествените запаси! “. Обещават ни “голям приход от 5000 лв. даже и при минимална инвестиция от 300 лв. “, “бързо евакуиране на средства посредством каквато и да е българска банкова карта “.

 

За да почнем да печелим с БЕХ е задоволително да се записваме посредством формуляра, намиращ се нагоре на уеб страницата. След това би трябвало да изчакаме позвъняване от експерта от компания БЕХ и да потвърдим регистрацията си. Накрая избираме мечтаната сума по сметката и след 5 дни ще можем да получим първия си приход.

На уеб страницата, за по-голяма авторитетност, се употребява министър-председателят Гълъб Донев. От “изявлението “ му излиза наяве, че “стартирането на такава платформа е доста преференциално за частните предприятия и страната, както и за елементарните жители “. Той отбелязва още, че “понастоящем търсенето на електрическа енергия за експорт нараства бързо, а с него и облагите от продажбата на енергийни запаси. Да получите своя дял от употребата на този запас е извънредно преференциална опция да увеличите капитала си “, поучава Гълъб Донев.

 

От Министерството на енергетиката оповестиха за БГНЕС, че въпросният уебсайт е подправен. От БЕХ подхващат нужните стъпки за известяван на съответните правоохранителни органи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР