Сайтът , част от портфолиото на медийната и технологична компания

...
Сайтът , част от портфолиото на медийната и технологична компания
Коментари Харесай

14 години българите планират времето си със Sinoptik.bg

Сайтът , част от портфолиото на медийната и софтуерна компания Нет Инфо, чества своя 14-и рожден ден. Платформата, която започва през 2008 година, е една от първите по рода си в у нас и бързо се трансформира в желан източник на информация за времето в България и по света.

При основаването си уеб сайтът предлага покритие от 1000 обитаеми места, а през днешния ден аудиторията може да се осведоми за времето в над 80 000 местоположения от целия свят. През годините функционалностите на Sinoptik.bg стават от ден на ден и през 2014 година e основано мобилното приложение, с цел да предлага оптимален комфорт и бърз достъп до прогнозата за времето. Апликацията може да бъде свалена гратис от, и.

Сред основните функционалности на Sinoptik.bg попадат моментната прогноза, прогноза за идващите 24 часа, пет и 10 дни, както и спомагателна потребна информация, обвързвана с времето. Добавена стойност на платформата дава и опцията потребителите да изпращат свои авторски фотоси, които могат да бъдат оповестени в секцията.

Развитието на Sinoptik.bg следва логиката на развиването на потребностите на аудиторията и напълно скоро ще предложи по-подробна прогноза и нови функционалности, които да отговорят на високите упования и темп на живот на потребителите.

За Sinoptik.bg

Sinoptik.bg предлага подробна прогноза за времето за повече от 80 хиляди местоположения както на локално, по този начин и на интернационално равнище. Sinoptik.bg е един от първите уеб сайтове за времето в България и е приет от потребителите като доверена и желана ежедневна дестинация. Платформата отбелязва над 1,2 милиона действителни консуматори месечно съгласно данните на Gemius Bulgaria за месец април 2022 г.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР