Сайтът балканец.бг разпространи първа снимка на жестокия убиец от Ботевград

...
Сайтът балканец.бг разпространи първа снимка на жестокия убиец от Ботевград
Коментари Харесай

Първа снимка на ревнивеца Любомир, който уби жена си по особено жесток начин

Сайтът балканец.бг популяризира първа фотография на жестокия палач от Ботевград Любомир Аяров, който във вторник вечерта умъртви брачната половинка си Камелия, а малко по-късно постави завършек на живота си. Ревнивият мъж се е гръмнал със личната си ловна пушка, която е придобил през 2017 г.  Освен нея той е имал още една.

Полицията е проникнала в дома му посредством робот от профилираната група за битка с проведената престъпност. Мъжът е открит мъртъв в ж. к. " В. Левски ", блок 63, ет.6, стана ясно през днешния ден от извършения брифинг в Съдебната палата на Софийски областен съд. По първични данни гибелта е настъпила от огнестрелното оръжие, като Любомир е сложил дулото в устата си и е възпроизвел изстрел “ – заяви ръководителят на Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова.

Любомир и Камелия са семейство от 2005 година Преди известно време тя съобщила на брачна половинка си, че има връзки с различен мъж и желала да се развеждат. Това бе обявено на брифинга. В деня на убийството посочила на Любомир документи за бракоразвод. Най-вероятно това е бил претекстът на брачна половинка й да извърши закононарушението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР