Сайт за отдаване под наем на автомобили в Западна Европа

...
Сайт за отдаване под наем на автомобили в Западна Европа
Коментари Харесай

Проучване събра най-дразнещите ситуации на пътя за шофьорите

Сайт за отдаване чартърен на коли в Западна Европа организира анкета измежду 5000 водачи, измежду които дами и мъже на възраст от 18 до 55 година, с цел да разбере кои дейности на останалите участници в придвижването ги нервират най-вече. Оказа се, че най-досадният фактор е обстановката, в която автомобил се паркира на място, задоволително за две коли, написа Automedia.bg.

 

``
реклама

Освен това, огромно неспокойствие провокира карането в последна лява лента, прекосяването от лента в лента без забележима причина, отводът да се пропущат коли със особено предопределение, потреблението на клаксона без причина, карането с висока скорост, както и мощната музика с отворени на автомобила прозорци. Това са главните, само че не всички фактори, които най-вече нервират водачите.

Респондентите обръщат също по този начин внимание, че ненавиждат, когато другите водачи не включват мигачите при осъществяване на маневра или, в противен случай, не помнят да ги изключат навреме; хвърлят отпадък през прозореца; засичат; приказват по телефона до момента в който шофира; упорстват различен водач да отстъпи в обстановки, когато това е невъзможно; карат коли във очевидно неприятно техническо положение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР