Саймън Левиев неслучайно е наричан принцът на Tinder. Неговият живот

...
Саймън Левиев неслучайно е наричан принцът на Tinder. Неговият живот
Коментари Харесай

Принцът на Tinder, който е измамил милиони жени

Саймън Левиев неслучайно е именуван принцът на Tinder. Неговият живот е модерна интерпретация на познатия ни сюжет от приказките - мъж с красива осанка, пълен портфейл, солидна банкова сметка и като бонус - частен аероплан. Какво му липсва ли? Жена, с която да показа всичкото това благоденствие. Саймън е милиардер, управлява компания за диаманти и е подготвен да показа охолния си метод на живот, включващ първокласни вечери и полети с частен аероплан, с дамата, която завоюва сърцето му. Единственото, което чака дамата до него, е розово бъдеще. Познайте какъв брой дами се борят за сърцето му в приложението!

За да не се втурнете да си вършиме профил в Tinder и да го търсите, ще ви разкрием още занапред, че всичко това е сюжет, посредством който Саймън желае да натрупа пари, свързвайки се с дами, търсещи лесния метод за триумф в живота и най-много любовта. И ги намира - тъкмо такива, очаквайки да срещнат принца на белия кон, до момента в който лежат на дивана и се чудят в кое заведение да отидат.

Както и допускате, същинското му име не е Саймън, а Шимон Хают - изпечен лъжец, който е прочут в Tinder пространството, заблуждава дамите, че е богат, кара ги да се влюбят бясно в него и по-късно ги манипулира да му дават заеми от стотици хиляди долари, които в никакъв случай не връща.

Цялата му скица е в детайли изобразена в последния документалния филм на Netflix - Тhe Tinder Swindler, разполагаем в стрийминг платформата от 2 февруари. Той демонстрира разказите на три дами, които след връзката си с въпросния Саймън остават с огромни любовни разочарования, задължения по кредитни карти и несъмнено - липса на какъвто и да било отговор от негова страна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР