Саймън Коуел казва, че би се радвал да работи отново

...
Саймън Коуел казва, че би се радвал да работи отново
Коментари Харесай

Саймън Коуел споделя съобщение от три думи за Шерил след „невероятното събиране“ със стар приятел от X Factor

Саймън Коуел споделя, че би се радвал да работи още веднъж с Шерил Туиди, седем години след последното им присъединяване в X Factor.

Двойката беше измежду морето от известни лица, които се появиха в последното съботно вечерно шоу на Ant и Dec предишния уикенд. И Саймън споделя, че доста се радва да види Черил още веднъж, добавяйки: „ Беше необикновено, тя въобще не се е трансформирала.

„ Липсва ми. Страхотно се забавлявахме дружно. Така че беше малко като събиране. “ Запитан дали би работил още веднъж с Черил, 40, той сподели: „ С вярното шоу, 100%. Защото мисля, че тя беше в действителност, в действителност добър арбитър. “

Саймън написа в биографията си от 2012 година, че е желал да има спекулация с Черил, 24 години по-млада от него. Двамата са станали родители от този момент, като синът на Саймън Ерик, на девет, се схваща добре с момчето на Шерил, Беър, на седем.

Всъщност Саймън, на 64, явно цени преценката на Ерик за доста неща – в това число актьорите от Britain's Got Talent, който се завръща този уикенд за своята 17-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР