Саймън Хупър, Майкъл Салисбъри и Ричард Уест няма да ръководят

...
Саймън Хупър, Майкъл Салисбъри и Ричард Уест няма да ръководят
Коментари Харесай

Наказаха реферите, които не отсъдиха дузпа за Уулвс срещу Манчестър Юнайтед

Саймън Хупър, Майкъл Салисбъри и Ричард Уест няма да управляват мачове от Висшата британска лига през тази седмица, откакто не почетоха искания за дузпа в изгода от страна на Уулвърхямптън против Манчестър Юнайтед в дуела сред двата тима, игран късно нощес на " Олд Трафорд ".

Имената им не попаднаха измежду назначенията за дуелите от втория кръг на Висшата лига.

" Вълците " смятаха, че би трябвало да получат 11-метров углавен удар надълбоко в спомагателното време, откакто вратарят на " алените дяволи " Андре Онана връхлетя върху Саша Калайджич без да играе с топката при центриране в наказателното поле поле на Юнайтед.

20-кратните първенци на Англия победиха с минималното 1:0, а основен арбитър на дуела от първия кръг от новия сезон беше Саймън Хупър.

 Мениджърът на Уулвс - Гари О'Нийл, е сигурен, че системата за видео арбитраж се употребява, с цел да преглежда единствено избрани положения. Шефът на съдиите в британския футбол Джон Мос се е извинил на О'Нийл за пропуща в края на дуела сред " вълците " и Манчестър Юнайтед.

За видео помощник арбитри (ВАР) на мача бяха назначени Ричард Уест и Майкъл Салисбъри.

" Джон Мос призна, че това е дузпа, която не е била отсъдена. Призна си и това е почтено от негова страна. За него грешката е повече от явна и не може да повярва, че съдиите на терена и ВАР и не са се намесили в тази ситуация. Сега се усещам още по-зле, само че грешката беше в действителност сериозна и оказа съществено въздействие върху крайния излаз ", сподели мениджърът на Уулвърхямптън пред медиите.

Майкъл Салисбъри беше осъден за няколко мача и напролет на предходната акция, когато пропусна искания за дузпа в интерес на Брайтън против Тотнъм, когато лондончани победиха с 2:1./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР