Саймън Харис ще стане най-младият премиер на Ирландия, след като

...
Саймън Харис ще стане най-младият премиер на Ирландия, след като
Коментари Харесай

Саймън Харис ще бъде най-младият министър-председател на Ирландия, след като спечели лидерството на партията

Саймън Харис ще стане най-младият министър председател на Ирландия, откакто беше назначен за нов водач на ръководещата партия Fine Gael.

37-годишният мъж сподели, че е „ безспорната чест в живота ми “ да бъда назначен за партиен водач в неделя, заменяйки Лео Варадкар, който ненадейно подаде оставка в сряда, заявявайки, че партията ще се ръководи по-добре при различен водач.

Харис ще бъде определен за най-младия министър-председател на Република Ирландия – прочут като taoiseach – когато Народното събрание на страната или Oireachtas заседава идващото си съвещание на 9 април заради поддръжката на съдружните сътрудници на Fine Gael.

„ Мисля, че той свърши в действителност добра работа в обезпечаването на водачеството по толкоз обстоен метод, както го направи “, сподели заместник-лидерът на Fine Gael Саймън Ковени.

Харис сподели на членовете на дясноцентристката партия, че ще се отплати на вярата им с „ упорита работа, с кръв, пот и сълзи, ден след ден с отговорност, със примирение и учтивост “. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР