Саймън Харис описва себе си като случаен политик“, но стремглавото

...
Саймън Харис описва себе си като случаен политик“, но стремглавото
Коментари Харесай

Саймън Харис: „случайният политик“ на Ирландия, който начерта път към върха

Саймън Харис разказва себе си като „ инцидентен политик “, само че стремглавото му издигане до най-младия таос в Ирландия е подробно планувано.

„ Когато има благоприятни условия, би трябвало да се възползвате от тях “, сподели 37-годишният Харис пред ирландското списание Hot Press.

Съветник на едвам 22 години, член на Dáil, ирландския парламент, на 24, младши министър на финансите на 27, министър на опазването на здравето на 29, министър на висшето обучение на 33 — в този момент Харис е подготвен да поеме кормилото на дясноцентристката партия Fine Gael в неделя след шокиращата оставка на Лео Варадкар.

Харис беше единственият претендент, който се бореше за водачеството на партията и ще бъде одобрен като министър председател на 9 април – увенчавайки упоритост, която съгласно известията е таял от детството си.

„ Животът ме сполетя доста по-бързо, в сравнение с чаках “, сподели Харис, който напусна колежа, с цел да работи за изтъкнат сенатор през 2008 година, пред Hot Press. Сега той е изправен пред задачата да съживи дясноцентристката Fine Ga...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР