Саяна (Хасково) победи едноименния тим на Несебър с 3:2 във

...
Саяна (Хасково) победи едноименния тим на Несебър с 3:2 във
Коментари Харесай

Саяна излъга Несебър и е на полуфинал за купата на АФЛ

Саяна (Хасково) победи едноименния отбор на Несебър с 3:2 във финала на Югоизточна България от шампионата за купата на Аматьорската футболна лига. Двубоят се игра в Ямбол. Противно на крайния резултат, мача стартира по-добре за Несебър. Валентин Сливов откри резултата, десетина минути след първия съдийски сигнал. Четвърт час по-късно Трайо Грозев беше изведен против вратаря, излъга го и удвои. 
 Саяна в профил Спартак (Пловдив) за купата на АФЛ Саяна в профил Спартак (Пловдив) за купата на АФЛ
В 35-ата минута Спас Милушев центрира от корнер и Бейсин Бейсин осъществя с глава за хасковския състав – 1:2. Десетина минути след почивката Павел Кочев шутира, стража на Несебър мазета, само че след добавката на Димитър Димитров равенството беше възобновено. Кулминацията пристигна в 75-ата минута, когато Генчо Делев фаулира пред наказателното поле хасковския капитан Илиян Марчев. 
 Несебър надделя Загорец във край за Купата на АФЛ Несебър надделя Загорец във край за Купата на АФЛ
Реферът подвигна втори жълт и червен картон на провинилия се. Христо Стоянов извърши фаула и топката спря в мрежата за окончателното 3:2. Така селекцията на Живко Желев за втори следващ сезон се класира за полуфиналите на шампионата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР