Съвсем закономерно е г-н Радев да връчи третия мандат на

...
Съвсем закономерно е г-н Радев да връчи третия мандат на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Очевидно е, че Радев не желае да има редовно правителство

Съвсем закономерно е господин Радев да връчи третия мандат на Българска социалистическа партия, въпреки всичко Корнелия Нинова го контракти с външни сили и други генерали. Освен това преди 5 години съвсем Илияна Йотова го заплаши, че всяка стъпка против Българска социалистическа партия ще му коства скъпо. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред медиите в Народното събрание откакто стана ясно, че левицата ще получи на следващия ден третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление.

„ Очевидно е и друго, че господин Радев не желае да има постоянно държавно управление. Той наподобява единствено прави сметки за своите избори, своята акция и това, допускам, желае действието на длъжностен кабинет, без парламент. Иначе не мога да си обясня по различен метод, макар поръчките на всички останали така наречен протестни партии, че няма да поддържат кабинет на Българска социалистическа партия, мандатът да се връчва точно на тях ", разяснява още тя.

Според нея президентът е можел да уточни друга парламентарна група за третия мандат, в случай че е желал да се реализира консенсус и единодушие.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР