Съвсем в реда на нещата е да се интересуваме от

...
Съвсем в реда на нещата е да се интересуваме от
Коментари Харесай

Наркос, Пабло Ескобар и кога сериалът тръгва в българския ефир

Съвсем редно е да се интересуваме от живота на персони, за които не се знае чак толкоз доста, а и към които има огромна доза тайнственост.

Пабло Ескобар е една от тези персони. Ето за какво, когато преди няколко години Netflix оповестиха проектите си да пресъздадат историята му в сериал, бяхме доста щастливи.

Няколко години и три сезона по-късно продължаваме да сме разчувствани. Този път повода е, че " Наркос " ще тръгне в българския ефир.

Това ще се случи от 3 декември по bTV Action. Всеки работен ден от 20 ч. ще бъде предаван по един епизод от трите сезона на сериала.

Първият сезон ще ни покаже по какъв начин в действителност Пабло Ескобар (Вагнер Моура) започва бизнеса си и с какво се е занимавал преди да навлезе в света на опиатите. Как за рекордно малко време съумява да сътвори един от най-добре функциониращите канали за експорт на кокаин към Америка и с какво би трябвало да се оправи, с цел да го реализира.

Вторият сезон обръчът към колумбийският необут се стяга, тъй като бизнесът му генерира милиони дневно, а DEA (Отдел за битка с наркотици) не са по никакъв начин щастливи от този факт. В последна сметка с помощта на всеотдайната работа на Хавиер Пеня (Педро Паскал) и Стив Мърфи (Бойд Холбрук) правораздаването доближава и до Пабло Екобар.

Третият сезон ни демонстрира по какъв начин, когато към този момент Пабло не е в играта, Хавиер Пеня би трябвало да се оправи с другия огромен картел в Колумбия - Кали. Те са известни като Джентълмените от Кали и това не е по никакъв начин инцидентно, тъй като за разлика от Ескобар избират да " играят играта с кадифени ръкавици " и позволяват доста по-малко неточности. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР