Съвсем в натура, без дрехи, само с една възглавница върху

...
Съвсем в натура, без дрехи, само с една възглавница върху
Коментари Харесай

Ексклузивно: Ето в чие легло се търкаля Алекс Гърдева!

Съвсем в натура, без облекла, единствено с една възглавница върху себе си, се пусна в мрежата Алекс Гърдева. Участничката от " Ергенът ", която се трансформира в звезда около предаването (макар и за три дни), не престава да драпа за вниманието на потребителите в мрежите и прави всичко, с цел да го завоюва. Което сигурно й се получава все по-трудно, щом й се постанова да се съблича за него.



Покрай въпросните фотоси обаче стана ясно едно - с кого си ляга или по-точно с кого продължава да си ляга Александра Гърдева. И това е остарелият й ухажор Илиян Найденов. Същият той се появи във видео реклама с фрагментите на разсъблечената Алекс, с цел да си продава чайчето за вталяване.



Близки до психоложката обаче са безапелационни, че въпросните фотоси не са просто рекламен трик, а самата реалност. Явно тя и Найденов пробват да ударят с един патрон два заека - хем приятност за себе си, хем " гуши пеликан " от продадените чайове.



" Ако сте забелязали и други гърли пускат рекламки на чая на Илиян, само че нито една не е без облекла и в леглото му като Александра. Всички се снимат от фитнеси, на улицата, на кафенета... И е разбираемо, той няма връзки с тях. А с Алекс се гепиха още в края на риалитито след запознанството им на светско празненство ", разясняват източниците.

Те обаче са уверени, че Илиян няма съществени планове към Гърдева, а просто му е прелестно да прави джиджи-биджи с нея.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР