Съвсем в началото на годината София Ричи - най-малката дъщеря

...
Съвсем в началото на годината София Ричи - най-малката дъщеря
Коментари Харесай

София Ричи стана майка за първи път

Съвсем при започване на годината София Ричи - най-малката щерка на Лайнъл Ричи, разкри, че ще става майка. През януари в Instagram профила си тя разгласява черно-бяла фотография, на която бе обхванала към този момент наедрялото си коремче.
 София Ричи - най-малката дъщетя на Лайнъл Ричи под светлината на прожекторите
Какво се случва с най-малката щерка на Лайнъл Ричи

Специалният мотив на София Ричи

Щастливата вест за модела и брачният партньор ѝ, с който подписаха брак предишния април, бе съпроводена с цяла фотосесия и изявление във Vogue.

Пред списанието 25-годишната  сподели, че през последните шест месеца, откогато е бременна, е научила повече, в сравнение с през целия си живот. В изявлението си тя издаде и за какво е решила известно време да не разкрива обществено, че ще става майка.

" Бременността е в действителност страшна и всеки желае да се защищити. Не знаех, че има толкоз доста стадии, през които би трябвало да се премине, и толкоз доста тествания, през които би трябвало да се премине. За мен беше в действителност значимо да защитим психологичното си здраве и нашето пространство като двойка. "

Въпреки че по време на бременността си  не споделяше доста детайлности и не качваше постоянно в обществените си мрежи, с последния си пост в Instagram е разкрила, че единствено преди броени дни е родила.

Щастливата майка е споделила черно-бяла фотография, на която се виждат дребните крачета на новороденото, обхванати от ръцете на родителите. От описанието към фрагмента пък разбираме, че първото дете на София Ричи и Елиът Грейндж е момиченце, което носи името Елоиз Саманта Грейндж. Бебето се е родило на 20 май, понеделник.
 София Ричи и Елиът Грейндж чакат първото си дете и разкриха пола му
София Ричи е бременна и секси

Моделът разкри и пола на първото си дете

" Най-хубавият ден в живота ми ", е написала София Ричи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР