Съвсем в края на миналия сезон на Преди обед научихме,

...
Съвсем в края на миналия сезон на Преди обед научихме,
Коментари Харесай

Загубата, тъгата и обичта на Сашо Кадиев

Съвсем в края на предишния сезон на " Преди обед " научихме, че от идващия (който към този момент стартира при започване на септември) Александър Кадиев към този момент няма да бъде част. След цели 12 години като водещ на утринното предаване дружно с Десислава Стоянова, самият той показа решението си да постави завършек на " едно от най-вълнуващите завършения в живота " си.
 Александър Кадиев удостовери, че напуща предаването “Преди обед ” след 12 години на екран
Неочакваното решение на Сашо Кадиев

12 години и над 2000 ефира по-късно

Като съществени аргументи за отдръпването си от ефира той уточни натоварения си график и желанието да се концентрира върху кариерата си на театралната сцена и в киното и да прекарва повече време със фамилията си. А резултатът от смяната на фокуса му е към този момент налице. От сегашния сценичен сезон  прибавя още едно ново зрелище, в което ще взе участие.

" Момчетата и градът " е премиерната режисура на Малък градски спектакъл " Зад канала ", в която той ще си партнира с актрисата Мартина Тодорова. Текстът (с автентично заглавие Dying City) е на Кристофър Шин, а с режисурата се заема Златомир Молдовански.

И двамата герои в пиесата претърпяват миг на рецесия, предизвикана от загуба, горест и липса на любов. Кели (Мартина Тодорова) прави опити да притъпи тази рецесия като остави цялата прочувствена съсипия на предишното зад тила си, само че те се провалят, когато в живота ѝ ненадейно се появява Питър (Александър Кадиев). Той е брат на починалия ѝ брачен партньор и също като нея има своите терзания. Питър е заставен да се бори с предишното и сегашното си всеки ден, само че се сблъсква с действителността, че към този момент не може да води тази битка самичък.
 Снимка 634662

Двамата основни герои не могат да избягат от предишното, в което ги сплотява Грег - братът на Питър и някогашният брачен партньор на Кели, който е бил боец, само че е умрял в Ирак. Въпреки че той към този момент не е сред живите, обликът му е извънредно значим. Той по този начин и не получава обичта, която да го избави от гибелта. Но най-трагичната действителност за него идва от това, че той в никакъв случай не схваща каква любов му е нужна.
 Снимка 634663

Именно обичта е основна и свързваща героите в " Момчетата и градът ". И по-точно стремежът да бъдем обичани - този най-универсален блян на всеки човек. А що се отнася до тези, които имат шанса да получат обичта, която търсят... Те подсъзнателно се впускат в устрема да я запазят, тъй като обичта е толкоз нежна, колкото и жизненоважна. Въпросът обаче е - даваме ли си сметка, че точно двата устрема да бъдем обичани и да запазим обичта, са повода за всички най-силни спорове в живота ни...
 “Малки негодници ” с Георги Гоцин и Владислав Стоименов с премиера в Младежки спектакъл “Николай Бинев ”
Сексуалните проблеми на двама “Малки негодници ”

Когато нелепата случайност роди комедия

Предпремиерата на " Момчетата и градът " е на 25 септември от 19 ч. в Малък градски спектакъл " Зад Канала ", а премиерата - на 26 септември. Следващите дати на представлението са 8 и 24 октомври, и 8 и 20 ноември, а цялата информация за него е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР