Съвсем скоро ви показахме една чудесна Delta Integrale Evo 2,

...
Съвсем скоро ви показахме една чудесна Delta Integrale Evo 2,
Коментари Харесай

Продава е Lambo-то от песента Cosmic Girl

Съвсем скоро ви показахме една чудесна Delta Integrale Evo 2, която е била владеене на Джей Кей от Jamiroquai и се продава. Следва още един автомобил бил благосъстоятелност на вокала, само че със доста повече стойност от всякакво естество.

Първата причина за тази висока стойност е добавката SE30 - лимитирана серия от 150 автомобила, които са с мощ от 530 конски сили, модифицирано и интензивно окачване, както и дребни външни проблеми като новата предна ризница с двете двойни светлини.



Втората е присъединяване на автомобила дружно с Ferrari F355 и F40 в едно от най-стилните и запаметяващи се видеа на 90-те свързани с колите - това към песента Cosmic Girl.

С цвета Viola Metallic, този образец с номер на рамата 142/150 има изминати скромните 27.804 километра и с изключение на всичко изброено е една от 16-те машини единствено със задно предаване.

Продавачът на машината - Amari Supercars желаят сумата от 549.995 паунда или малко повече от цената на Aventador SV, само че това несъмнено може да бъде наречено "парче история ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР